GoldSchmitt


GoldSchmitt is al decennia lang een belangrijk onderdeel van de camperindustrie. In eerste instantie als camperfabrikant en vandaag de dag als toonaangevende fabrikant van veersystemen, level systemen, velgen en luchtvering. De producten van GoldSchmitt zorgen voor meer comfort en veiligheid. Veel tevreden klanten zullen bevestigen: de reis per camper was nog nooit zo comfortabel en het nivelleren ging makkelijker op de camping dan ooit.

Bent u op zoek naar hydraulische steunen, volledige luchtvering, hulpluchtvering of lichtmetalen velgen onder uw camper? Dan bent u bij DE JONG Kampeer & Recreatie aan het juiste adres. Monteurs van DE JONG Kampeer & Recreatie hebben een uitvoerige training gehad van GoldSchmitt. Hierdoor zijn de monteurs van DE JONG Kampeer & Recreatie in staat om de producten van GoldSchmitt op professionele wijze te monteren.

Wat heeft GoldSchmitt te bieden?

GoldSchmitt biedt veel producten aan voor de camper. Denk hierbij aan hydraulische steunen, volledige luchtvering en lichtmetalen velgen! Daarnaast biedt GoldSchmitt producten aan zoals: spoorverbreders en spiraalveren.
Hydraulistische steunen
De steunen van GoldSchmitt zijn beveiligd tegen het vanzelf in kunnen zakken. Daarom is GoldSchmitt officieel de enige fabrikant die de steunen mag laten fungeren als krik. De steun zal altijd blijven staan, zelfs wanneer een slang breekt! Hierdoor hoeft u de krik niet mee te nemen en kunt u gewicht besparen!

GoldSchmitt biedt met het liftsysteem van de Pro-serie een van de lichtste hydraulische systemen op de markt. De enorme gewichtsbesparing is mogelijk gemaakt door een holle zuigstang en een voor het gewicht geoptimaliseerde pompeenheid. Afhankelijk van het voertuigtype zijn er verschillende ondersteuningsvarianten en lengtes beschikbaar, die eenvoudig met elkaar te combineren zijn. Grote beweegbare steunplaten zorgen voor een stabiele en een flexibele standaard. Het hydraulistische systeem is in staat om zowel kleine als grote campers en bedrijfsvoertuigen veilig en betrouwbaar te nivelleren. Het temperatuurbereik van de Goldschmitt Pro-serie ligt tussen de -30 ° C en +80 ° C.

Het Pro-serie liftsysteem van GoldSchmitt.

Revolutionaire Luchtvering-bediening.
Goldschmitt biedt bij de AirdriveControl twee soorten volledige luchtveringsystemen aan. Een 2-kanaals en een 4-kanaals systeem. Het 2-kanaals systeem staat voor twee luchtbalgen op één as. Dit kan de voorzijde maar ook de achterzijde zijn. 4-kanaals luchtvering bestaat uit 2x 2 luchtbalgen ofwel de vóór- en achteras voorzien van 2 luchtbalgen. Een ideaal systeem bestaat uit 4-kanaals luchtvering met de mogelijkheid om het voertuig volledig te laten zakken, zodat deze lager wordt dan normaal. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor stallingen met een lage doorrijhoogte! Met een druk op de knop geeft de luchttank druk aan de luchtbalgen. Vervolgens staat binnen enkele seconden het voertuig in een extreem hoge positie. Het is zelfs mogelijk met één druk op de knop uw voertuig waterpas te zetten.
Kortom:

  • Waterpas stellen met een druk op de knop
  • Luchttank voor snelle reactie
  • Voorgeprogrammeerde standen voor watertank legen of schuin stallen i.v.m. afwatering
  • Weegfunctie per as
  • Sport-modus voor diverse modellen
  • Altijd de gelijke rij-positie
  • Eenvoudige bediening leverbaar voor verhuur of transportvoertuigen
  • Voertuig duidelijk lager kunnen maken dan standaard
  • Voertuig duidelijk meer bodemvrijheid kunnen geven
  • 5 inch Touchscreen bedieningspaneel

De AirdriveControl.

Lichtmetalen velgen

In vergelijking met velgen voor de auto moeten velgen voor campers een aanzienlijk hoger laadvermogen hebben. De technische verfijning van GoldSchmitt zorgt ervoor dat de velgen optimaal bestand zijn tegen het hoge laadvermogen van de camper. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de  velgen van GoldSchmitt al vele jaren zeer populair zijn bij kampeerfanaten en autofabrikanten. GoldSchmitt biedt een breed scala aan producten voor bijna elke gewenste toepassing. De lichtmetalen velgen overtuigen met hun stijlvolle ontwerp en hun enorme laadvermogen, die hen voorbestemt voor de lading van uw voertuig. Zoals bij alle GoldSchmitt-producten staat de kwaliteit van de lichtmetalen velgen voorop. Alle velgen worden geproduceerd volgens de‘GoldSchmitt specificaties’ en voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen.


Gemonteerde lichtmetalen velgen.

Heeft interesse in producten van GoldSchmitt? Kom gerust een keer langs bij DE JONG Kampeer & Recreatie voor advies. Wij raden u aan om gegevens van uw camper mee ten nemen, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen (denk hierbij onder andere aan het chassisnummer, het merk/type en het modeljaar).