Goed voorbereid op vakantie weekend!

Zaterdag 29 en zondag 30 juni organiseren wij ons speciale openingsweekend met als thema “Goed voorbereid op vakantie”. In onze kampeer- & outdoorwinkel zijn allerlei voordelige vakantiekoopjes te vinden en worden er speciale demonstraties gehouden. Bij deze demonstraties wordt men geïnformeerd over wat er nodig is om de vakantie én de voorbereiding van de vakantie, zo fijn mogelijk te laten verlopen. Daarnaast presenteren wij in onze showroom de mooiste nieuwe campers, caravans en vouwwagens en ook vele Bovag gekeurde top occasions.


Aanbiedingen


123 Schoonmaak en reinigingsproducten

Zaterdag 29 juni komt 123 schoonmaak langs om u alles over het reinigen van uw camper en caravan te vertellen. Hierbij gaat het niet alleen om de buitenzijde van het voertuig, maar zeker ook om de binnenkant. Er is speciale aandacht voor onder andere de schoonwatertank, de afvalwatertank en het toilet, waarbij er uitgelegd zal worden hoe je deze makkelijk en eenvoudig reinigt en schoon houdt. 

 

Podoloog

Vele genieten tijdens de vakantie van één of meerdere heerlijke wandelingen of hebben zelfs een wandelvakantie. Ook hier geldt dat je pas echt geniet, wanneer alles goed zit. Dit betekent goede schoenen, de juiste sokken en de juiste kleding. Bij ons als wandelsport specialist zijn er vele merken wandelschoenen aanwezig, daarnaast hebben wij goed opgeleide verkoopadviseurs die u kunnen adviseren over de juiste schoen. Zo zijn er hoge en lage wandelschoenen, heeft het ene merk een smallere of bredere leest en zijn er ook speciale modellen voor mensen met bijvoorbeeld een hoge wreef. Ondanks dit, zijn er veel mensen die net wat meer nodig hebben. Speciale zooltjes en een juist advies zorgen er voor dat ook deze mensen lekker lopen. Zaterdag 29 juni is van 10:00 tot 13.00 uur gediplomeerd podoloog Ania van der Meer aanwezig om deze mensen van het juiste advies te voorzien.


Human comfort

Lekker slapen op een matje dat niet te groot is, comfortabel ligt en ook niet te veel weegt. Vele zijn hier naar op zoek. Deze matjes zijn er, en wel in verschillende maten en gewichten. Human comfort is op dit gebied specialist en adviseert een ieder graag over de verschillende modellen en soorten. We nodigen u daarom graag uit in de winkel om even proef te liggen. Zo voelt u precies het verschil en gaat u met de juiste slaapmat naar huis. Zondag 30 juni is Human Comfort aanwezig om een ieder van de juiste informatie te voorzien.


Winactie

Zoals jullie de afgelopen tijd van ons gewend zijn, koppelen wij ook deze keer weer een leuke winactie aan ons evenement. Dit keer mogen wij een Human Comfort Cosy lamp Calian t.w.v. €79,95 weggeven! Laat in dit bericht op onze Facebookpagina weten welke spullen absoluut op de paklijst moeten staan als jullie gaan kamperen en je maakt automatisch kans om deze leuke prijs! Met de reacties op dit bericht willen wij uiteindelijk een paklijst gaan samenstellen die we binnenkort in onze nieuwsbrief gaan versturen.

Wil jij deze paklijst ook in je mail? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!


U vindt ons hier:

 
***