Tweedehands occasion caravan kopen

Lekker samen weg, een leuke vakantie met de kids of af en toe de kleinkinderen meenemen, een vakantie met de caravan is gewoon altijd genieten. Of u dan kiest voor een gloednieuwe of een Bovag gekeurde tweedehands caravan maakt natuurlijk niet uit. Een gebruikte wagen heeft ervaring, is voordeliger en wanneer de occasion goed onderhouden en verzorgd is, gaat hij nog heel lang mee. In een tweedehands caravans beschikt u net als bij een nieuwe caravan over alle comfort en gemakken. Bijna alle gebruikte caravans zijn uitgevoerd met een vast bed, heerlijke keuken, comfortabele zitgroep en luxe toiletruimte. Hiernaast beschikken zij vaak al over een luxe voortent of luifel, waardoor het echt genieten wordt tijdens de caravan kampeervakantie. Het occasion aanbod van DE JONG is ruim gesorteerd en wanneer u de caravan met Bovag garantie koopt, kunt u onbezorgd wegrijden.

CARAVAN OCCASION AANBOD!

DE JONG neemt alleen caravans in die voldoen aan de Bovag eisen. Alle caravans uit ons occasion bestand hebben bij inname een complete optische controle gehad, waarbij ook een vochtmeting is gedaan. Pas als de caravan Bovag waardig bevonden is, wordt hij als occasion caravan aangeboden. Besluit u de caravan met Bovag garantie te kopen, dan krijgt de wagen in ons eigen Technocenter eerst een Bovag onderhoudsbeurt. Bij deze beurt worden alle technische delen gecontroleerd op functionele werking en waar nodig hersteld. Tevens wordt er preventief onderhoud uitgevoerd. Met een gebruikte caravan van DE JONG gaat u dus zonder zorgen, heerlijk en betrouwbaar op vakantie.

Heeft u al zin gekregen om te gaan caravannen? Ga dan naar ons caravan occasion aanbod. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor een nieuwe of overjarige caravan, hiervoor bekijkt u ons ruime aanbod nieuwe caravans.