Eriba Nova S 2019

Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende achterlichten. Binnen is luxe overal aanwezig: met leder beklede zijwanden en een soft-touch-dakbekleding voor een extra nobele look en ideale geluidsisolatie. Bovendien beschikt het model over het innovatieve ERIBA raum+system, afgeronde aansluitelementen van PU bij de toegang en het exclusieve meubeldecor Velvet Ash. U kunt nauwelijks met nóg meer stijl onderweg zijn – wat u als eigenaar aan de talrijke jaloerse blikken zult merken.

Interieur

Het interieur in het elegante meubeldecor Velvet Ash creëert zowel een gezellige als luxueuze sfeer in het woongedeelte. De zijkant van de zitgroep is bedekt met dezelfde kussenstof als in het woongedeelte, waardoor dat een uitzonderlijk exclusieve en ruime look krijgt.

Ruim interieur

Hoewel de ERIBA Nova S 545 met een groot Frans bed een buitenbreedte van slechts 2,40 m heeft, lijkt het interieur verrassend ruim en royaal met voldoende plaats om u goed te voelen.

Gezellig onderonsje

De ruime rondzitgroep in de ERIBA Nova S 545 nodigt u uit tot ontspanning en gezellige onderonsjes.

Zitgroep in het midden

De ERIBA Nova S 690 biedt naast de rondzitgroep voorin nog een zitgroep in het midden van de caravan voor nog meer gezelligheid.

Veel licht

De standaard panoramische dakluiken in het woon- en slaapgedeelte laten veel natuurlijk licht in het voertuig binnen. Bovendien zorgen tal van indirecte lichtbronnen voor een aangename sfeer.

Buitengewone sfeerverlichting

De lampjes in de hoeken van de dakbergkasten bieden een zeer exclusief design: drie elementen die staan voor de drie balken van het ERIBA-logo. De spotjes en de verlichting van de grote plafondlamp boven de zitgroep kunnen variabel worden geschakeld, zodat het interieur van de caravan aan elke lichtsituatie kan worden aangepast. Exclusief, modern, fris en vriendelijk – zo presenteert de gezellige rondzitgroep zich in de ERIBA Nova S. Hier brengt men graag een paar gezellige uurtjes door in gezelschap van goede vrienden en een glas wijn. De hier afgebeelde, standaardbekleding Cristallo met kussens in bijpassende kleuren en een sprei in koningsblauw, past uitstekend bij het harmonieuze, donkere meubeldecor Velvet Ash.

Nova S – Indeling & gegevens

 • ERIBA Nova S 545

  ERIBA Nova S 545

  All-in verkoopprijs af dealer 39.340,-
  Opbouwmaten 755×240
  Slaapplaatsen 4
 • ERIBA Nova S 620

  ERIBA Nova S 620

  All-in verkoopprijs af dealer 44.740,-
  Opbouwmaten 828×240
  Slaapplaatsen 4
 • ERIBA Nova S 690

  ERIBA Nova S 690

  All-in verkoopprijs af dealer 47.790,-
  Opbouwmaten 882×250
  Slaapplaatsen 4 + 1 (SA)