Jubileummodelen Eriba “60 Edition”

Het oog wil ook wat op reis.

Het jubileummodel van de ERIBA Nova GL bekoort door zijn unieke comfort en is perfect geschikt voor het dagelijkse gebruik. De achterkant met de nieuwe, multifunctionele achterlichten in hybride led-technologie verschaft hem een kenmerkend voorkomen, de opbouwtechniek is uitstekend en vanzelfsprekend is hij geschikt voor de winter. Het beproefde raum+system zorgt op dezelfde woonoppervlakte voor meer ruimte en bewegingsvrijheid.

De meubelstijlwereld “60 Edition” met zijn lichte, moderne meubeldecor Chiavenna Nussbaum in combinatie met bicolor kleppen in de kleurcombinatie hoogglans kleur Kaffee en Iguana zilver, belooft samen met de effen bekleding “Janeiro” of “Cusco” een touch van retro-design. De comfortabele en royale rondzitgroep, met de “ronde” hoeken en modern voorkomen met knopen, nodigt uit tot een behaaglijk verblijf.

De keuken is geheel up to date, de met acrylglas beklede achterwand en hoogglans keukenkasten in de kleur Kaffee zorgen voor een bijzondere verhouding tussen modern en vintage. Het werkvlak en tafelblad in laminaat “Soft Frost-glas” met antivingerprint, is gemakkelijk te onderhouden, geven het interieur nog meer uitstraling en een moderne look.

De dubbele plissé rolgordijnen aan alle ramen zorgen voor een combinatie van optimale bescherming tegen insecten en verduistering evenals een goede ventilatie in één: Muggengaas en verduisteringsplissés zijn aan elkaar verbonden.

De ERIBA Exciting „60 Edition“: Het hele jaar kampeerplezier voor de hele familie.

De ERIBA Exciting “60 Edition” bekoort door het moderne design en de praktische uitvoering. Door de flexibel uit te breiden slaapplaatsen is het model erg kindvriendelijk. De talrijke opbergruimtes zijn dankzij het raum+system vrij van storende installaties. Kortom: De perfecte caravan voor gezinnen het hele jaar door – omdat hij eveneens geschikt is voor de winter.

De meubelstijlwereld “60 Edition” met zijn lichte, moderne meubeldecor Chiavenna Nussbaum in combinatie met bicolor kleppen in de kleurcombinatie hoogglans kleur Kaffee en Iguana zilver, geven het interieur samen met de effen bekleding “Janeiro” of “Cusco” een touch van retro-design.

De kleurig afgewerkte kledingkast en de houten schuifdeur evenals het keuken- en tafelblad in laminaat “Soft Frostglas” met antivingerprint, die het onderhoud makkelijker maakt, zorgen voor een goede verhouding tussen vintage en modern.

Het optionele, en op kleur aangepaste, textielpakket met sprei en kussens geven het interieur nog meer sfeer.

xx
 het-oog-wil-ook-wat-op-reis