Occasion camper of buscamper kopen

Een camper of buscamper is uw eigen huis op wielen met alle comfort van thuis, zoals uw eigen bed, douche, keuken en toilet. Het grote voordeel van een camper is dat zowel een city trip als een avontuurlijke reis in de vrije natuur zeer goed te doen is. U kunt met de camper op het mooiste en meest idealistische plekje staan en heerlijk genieten in het zonnetje of onder de luifel. Bij DE JONG hebben wij meer dan 47 jaar ervaring in de kampeer en recreatiebranche. Wij adviseren een ieder dan ook graag over de juiste camper of buscamper.

BEKIJK DIRECT ONS CAMPER OCCASION AANBOD!

Occasion camper of buscamper

De keuze tussen een nieuwe of occasion camper zal snel bepaald worden door het beschikbare budget of de persoonlijke wensen. Zowel Campers als buscampers zijn verkrijgbaar in vele prijs klassen. De één zal hierdoor kiezen voor een luxe, mooie en nette tweedehands kampeerauto en de andere kiest liever een nieuwe camper. Wanneer u kiest voor een gebruikte camper ben u bij DE JONG ook aan het juiste adres. Als erkend Bovag bedrijf en als toon aangevende dealer van de bekende merken Hymer, Bürstner en Carado staat DE JONG voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Elke inruil camper wordt bij inname door ervaren vakmensen gecontroleerd op grote gebreken en mankementen. Tevens vindt er een vochtmeting en proefrit plaats. Indien dit allemaal in orde is of nadat eventuele gebreken verholpen zijn, wordt de camper aangeboden met de mogelijkheid van een grote Bovag onderhoudsbeurt en volledige Bovag garantie. Op deze manier koopt u een zeer betrouwbare gebruikte camper waarvan u vele jaren plezier kunt hebben.

Wat houdt zo een Bovag beurt allemaal in?

De occasion camper gaat naar de merkdealer van het betreffende automerk. Meestal is dit Fiat, Mercedes, Ford, VW , Citroen of Renault. Bij de merkdealer krijgt het autodeel van de gebruikte kampeerauto een grote preventieve onderhoudsbeurt en worden mogelijke fabriek updates uitgevoerd. Indien nodig worden noodzakelijke onderdelen zoals banden, distributiesnaar of distributieketting vervangen. Tevens krijgt de gebruikte camper een complete APK keuring. Of de tweedehands kampeerauto nu door Hymer, Bürstner, Carado, Dethleffs, knaus of één van de andere bekende merken als Rapido , Laika, Challenger of Chausson gebouwd is maakt niet uit. Voor het auto technische deel is de automerk dealer hierin bepalend.

De complete opbouw van de gebruikte camper krijgt in het Technocenter van DE JONG een volledige camper opbouwbeurt met vochtmeting. Hierbij worden alle technische delen van de kampeerauto nagelopen en waar nodig is hersteld. Een gebruikte camper van DE JONG met Bovag onderhoudsbeurt en Bovag garantie kan dus wat ervaringsplekjes hebben, maar is een functioneel goedwerkende en betrouwbare camper waarvan u vele jaren kampeer en reisplezier kunt hebben.

 
***