Bürstner Zomeractie

Bürstner Zomeractie | Fifty-Fifty Deal

Alleen bij DE JONG Kampeer & Recreatie profiteert u nu bij aankoop van een nieuwe voorradige Bürstner camper of buscamper van de Fifty-Fifty Deal op accessoires. De actie loopt tot en met 31 augustus (verlengt tot en met) 30 september en is geldig tot en met een besteed bedrag van €5000 aan accessoires. Koopt u voor €5000 aan accessoires dan hoeft u dus maar de helft te betalen. Dit komt neer op een korting van maar liefst €2500!

Neem rustig een kijkje op onze website of breng een bezoek aan de showroom. Onze verkopers staan klaar om u vragen te beantwoorden en u te voorzien van een eerlijk advies.

Over Bürstner

Bürstner is al jarenlang één van de grootste en meest bekende camper merken van Europa.  In het Duitse Kehl worden de kwaliteitscampers van Bürstner met eigen karakter geproduceerd. Onder de term “Wohnfühlen“ laat Bürstner het gevoel van onderweg maar toch thuis zijn dan ook echt spreken. Harmonisch op elkaar afgestemde kleuren en materialen en handige en ergonomisch doordachte indelingen zorgen er voor dat u dit gevoel ook echt heeft wanneer u met een Bürstner reist.

Bürstner Ixeo

De TOP van Bürstner is de Ixeo klasse. Op de actiemodellen Ixeo Time na, zijn de Ixeo modellen opgebouwd met het XPS principe. De Ixeo modellen zijn verkrijgbaar in de Ixeo TL met hefbed in de lengte richting, met een zeer ruime zitgroep en in de Ixeo TD modellen waarbij de tekst TD staat voor dubbele geïsoleerde vloer.
Bürstner Lyseo

De Lyseo serie van Bürstner bestaat uit de Lyseo Time en de Lyseo TD modellen. Beide modelreeksen zijn leverbaar in de Harmony Line uitvoering, die de camper nog luxer en completer maken.

In zeer beperkte oplage is de Lyseo Limited gemaakt. Dit zijn zeer attractieve en zeer complete campers tegen zeer aantrekkelijke prijzen.Bürstner City Car

Bürstner maakt met de City Car een reeks buscampers die de naam “Wohnvans” volledig nakomen. Het interieur en de gebruikte materialen zijn harmonisch op elkaar afgestemd. Zelf maak je de keuze tussen het standaard interieur “Ginger Teak” of de speciale Harmony Line uitvoering.Bürstner Travel Van

De Travel Van is de compacte en smalle half- of semi integraal camper met vlakke vloer en XPS opbouwsysteem. De Travel Van 620 is een zeer populaire indeling van slechts 660 cm lang, met grote garage, enkele bedden, hoekkeuken en een heerlijke ruime douche-toiletruimte.

De laatste Travel Van is inmiddels verkocht.

Locatie

Onze showroom is gevestigd in Hillegom/ De Zilk. Stel u navigatie in op Beeklaan 18a, De Zilk of klik hieronder om een routebeschrijving te maken.