Podoloog beantwoord zaterdag 7 september tussen 10:00 en 13:00 uw vragen

Tijdens ons “Fiets en wandelweekend” was de aanwezigheid van Podologiepraktijk Bollenstreek een groot succes. Daarom hebben wij besloten om registerpodoloog Ania van der Meer eens in de twéé maanden bij ons in de winkel uit te nodigen om klanten van advies te voorzien.

Podologiepraktijk Bollenstreek

Podologiepraktijk Bollenstreek is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten. Ook klachten of pijn aan knie, heup en rug kunnen door voetafwijkingen worden veroorzaakt.

Zaterdag 7 september tussen 10:00 en 13:00 zal Ania van de Meer, gediplomeerd registerpodoloog van Podologiepraktijk Bollenstreek, bij ons aanwezig zijn om vragen en problemen van bezoekers en klanten te behandelen.

Wandelschoenen

Wij van De Jong hebben een uitgebreid aanbod wandelschoenen in ons assortiment. Hoge of lage wandelschoenen met een smalle leest of brede leest en in de A of B categorie. Het is belangrijk dat u een wandelschoen kiest die bij u voet past en die geschikt is voor het soort wandelingen die u graag maakt.

De podoloog kan u helpen bij uw klachten, en ons winkelpersoneel voorziet u daarnaast graag van een eerlijk advies betreffende de juiste wandelschoen. Loop gerust eens binnen!