Zaterdag 3 en zondag 4 juli “Goed voorbereid op vakantie weekend”

Zaterdag 3 en zondag 4 juli “Goed voorbereid op vakantie weekend” bij DE JONG

Iedereen gaat zich langzaam aan weer voorbereiden op zijn vakantie en dat vieren wij zaterdag 3 en zondag 4 juli met het “Goed voorbereid op vakantie weekend”. Tijdens dit weekend zijn onze showroom en winkel zondag van 11:00 - 17:00 extra geopend en maak je jouw volledige kampeer- en outdooruitrusting in één keer compleet. Gebruik deze extra koopzondag om te profiteren van diverse interessante aanbiedingen in onze winkel en neem gerust een kijkje in onze showroom, waar onze voorradige campers en caravans te bewonderen zijn.

Scrol naar beneden in dit artikel voor de volgende onderwerpen:

  • Profiteer van diverse aanbiedingen
  • Download en print onze ultieme kampeer paklijst
  • Win het Omnia Oven Pakket
  • Profiteer van 20% zomerkorting op slippers van Ipanema, Rider en Cartago
  • Extra in de spotlights 1: Bürstner Averso
  • De koelbox keuzehulp: Welke koelbox heb ik nodig?
  • Extra in de spotlights 2: Fendt Bianco Selection 515 SG

Bekijk en download onze ultieme kampeer paklijst!

Speciaal voor het "Goed voorbereid op vakantie weekend!" hebben wij een uitgebreide kampeer paklijst samengesteld. Het pakken van de spullen levert met onze paklijst geen stress op, maar zorgt er juist voor dat je zonder zorgen op vakantie kunt. De paklijst is sowieso digitaal op onze website te bekijken, als te downloaden en vervolgens te printen.

Bekijk onze ultieme kampeer paklijst!

Win het Omnia Oven Pakket!

Ter promotie van het “Goed voorbereid op vakantie weekend” hebben wij weer een hele leuke winactie op social media, waarbij u kans maakt op het Omnia Oven Pakket! Met het Omnia Oven Pakket ga je zeker goed voorbereid op vakantie. Het enige wat je hoeft te doen is het bericht op Facebook of Instagram te liken en #Goedvoorbereidopvakantieweekend in de reacties te plaatsen.

Het Omnia Oven Pakket bestaat uit de Omnia Camping Bakoven, het Omnia Bakrek, de Omnia Siliconen bakvorm, de Omnia Muffin Ring, het Omnia kookboek en de Omnia Folievorm met kartonnen deksel! 

Ga naar de winactie op Facebook

Profiteer van 20% zomerkorting op slippers van Ipanema, Rider en Cartago

De zomervakantie staat voor de deur, en wij als zomer- en zonliefhebbers kunnen niet wachten tot de temperaturen weer gaan stijgen. De vakantie is al geboekt en of de bestemming nou Nederland, Frankrijk, Spanje of misschien wel iets anders is, genieten doen we sowieso. Speciaal om de vakantie goed te beginnen geven wij heel juli in de winkel 20% korting op slippers van Ipanema, Rider en Cartago!

Bekijk onze slippers!

Extra in spotlights 1: Bürstner Averso

Tijdens het "Goed voorbereid op vakantie weekend" staat de Burstner Averso extra in de aandacht. De Averso heeft een elegant design en modern meubelconcept in moderne, lichte grijze/bruine tinten, die het “Wohnfuhlen“ idee van deze caravan benadrukken. Aan de buitenzijde vallen de zeer goed bereikbare, ruime disselbak en de mooie achterkant met ruimte handgrepen en grote achterlichten, echt in het oog. Bovendien zijn het dak, voor- en achterzijde voorzien van het beter hagelbestendige GFK.

Meer informatie en beschikbare/voorradige modellen vind je via onderstaande knop.

Voorradige Bürstner Averso's

De koelbox keuzehulp: Welke koelbox heb ik nodig?

Wij krijgen regelmatig de vraag; "Welke koelbox heb ik nodig?". Wij leggen dan uit, dat het aanbod koelboxen groot is en dat er diverse soorten koelboxen zijn die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Het antwoord op deze vraag is dan ook voor iedereen en iedere situatie verschillend. Een koelbox is ideaal om drankjes of eten te koelen of koel te houden. Heerlijk om mee naar het strand te nemen, wanneer u een lange autorit voor de boeg heeft en natuurlijk voor op de camping.

Ga naar de Koelbox Keuzehulp!

Extra in de spotlights 2: Fendt Bianco Selection 515 SG

Ook de Fendt Bianco Selection 515 SG staat tijdens het "Goed voorbereid op vakantei weekend" extra in de spotlights. De Fendt Bianco Selection 515 SG is een ruime caravan met twéé aparte tweepersoonsbedden. Daarnaast beschikt de caravan over een ruime rondzit groep, toiletruimte met cassette toilet, opbergkastje, veel stopcontacten en natuurlijk warm en koud water in de wastafel.

Meer informatie en beschikbare/voorradige modellen vind je via onderstaande knop.

Voorradige Fendt Bianco 515 SG Selections
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Bekijk onze vacatures!
Bekijk onze vacatures!

Wij zijn onder andere op zoek naar een manager / coördinator marketing communicatie! Iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

 

 

Bekijk vacatures