Win twéé GRATIS kaarten voor de Nijmeegse Vierdaagse!

Staat het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse ook bovenaan op jouw wandel bucketlist? Wij geven in samenwerking met Lowa eenmaal twéé startbewijzen weg voor ‘The Walk of the World’!

Voor vele wandelaars is de Nijmeegse Vierdaagse ieder jaar weer een evenement om naar uit te kijken en om naar toe te trainen. Wil jij je daarom samen met een vriend of vriendin alvast verzekeren van startbewijzen? Doe dan nu mee met onze winactie en maak kans op twéé GRATIS startplaatsen voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Hoe doe je mee?

  1. Tag jouw wandelmaatje in ons bericht op Facebook >> KLIK HIER << en laat ons weten waarom jullie deze kaarten willen winnen
  2. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en ga akkoord met de actievoorwaarden

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en win!

Informatie winactie Nijmeegse Vierdaagse

  • Het is niet mogelijk om deelnemers die reeds in het bezit zijn van een startbewijs, deze te laten inruilen bij de organisatie tegen een via deze winactie gewonnen startbewijs
  • U maakt alleen kans als u het volledige formulier heeft ingevuld
  • Uit de volledige ingevulde formulieren met de juiste antwoorden wordt willekeurig één winnaar getrokken
  • Meedoen kan tot en met 29 februari 2020
  • In de week na het aflopen van de winactie zal er telefonisch contact worden opgenomen met de winnaar

Geen zorgen, wij gaan zeer zorgvuldig met uw gegevens om!

  • Uw naam en e-mailadres worden toegevoegd aan onze nieuwsbrief, deze is uiteraard op ieder moment opzegbaar. Bij opzegging van de nieuwsbrief worden uw gegevens ook meteen verwijderd.
  • Het telefoonnummer wordt gebruikt om de winnaar van de actie in te lichten. Na de actie worden deze gegevens meteen verwijderd.

Overige actievoorwaarden en spelregels winacties DE JONG Kampeer & Recreatie