Wij zijn open (vooralsnog ook op tweede paasdag), 150 cm afstand is bij ons GEEN probleem

In deze voor een ieder lastige tijd, begrijpen wij bij DE JONG Kampeer & Recreatie heel goed dat u er straks weer graag op uit gaat. Ondanks dat iedereen zorgvuldig dient om te gaan met de veiligheidsmaatregelen, komt er weer een tijd aan dat er lekker genoten kan worden. We kunnen er dan weer heerlijk op uit trekken.

Doordat wij bij DE JONG heel veel ruimte hebben en 150 cm afstand geen enkel probleem is, bent u welkom tijdens onze reguliere openingstijden. Ook zijn wij (vooralsnog) zoals altijd op 2e paasdag van 11.00 t/m 17.00 uur geopend.  Uiteraard hebben wij goed nagedacht over alle veiligheidsmaatregelen en wij vragen u dit ook te doen. Onze showroom is circa 3.500 m2 groot, ons showterrein 2.500 m2 en onze winkel 2.200 m2. Het is dus goed mogelijk om te winkelen en/of uw nieuwe of mooie occasion camper of caravan uit te zoeken. Naast tweede paasdag zijn wij open volgens de reguliere openingstijden. Ook in de periode voor en na Pasen staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Wij heten u van harte welkom en vragen u allen zo verdeeld mogelijk te komen. Kom dus niet allemaal op tweede paasdag. Probeer zoveel mogelijk door de weeks te komen en waar mogelijk al vanaf 9:00. Doe gericht de zaken die u graag wil doen. We vertrouwen op uw begrip voor de gestelde veiligheidsmaatregelen, die wij hier uitgebreid hebben uitgeschreven. Deze zijn er voor u, voor ons en voor een ieders gezondheid.


Groot aanbod nieuwe en occasion campers en caravans

De nieuwste campers en caravans zijn op voorraad en staan prachtig gepresenteerd in onze showroom en op ons showterrein. Ook ruilden wij een groot aantal zeer mooie occasion campers en caravans in, die nu in onze showroom te bewonderen zijn. Uiteraard staan deze er ook TOP bij. Bekijk ze online of kom langs!


Kom langs in onze kampeerwinkel of bestel online!

Bent u stiekem toch alvast aan het voorbereiden voor het kampeerseizoen? De kampeerwinkel is er helemaal klaar voor en staat in de starthouding om u van alle gemakken te voorzien. Bent u de camper of caravan alvast aan het schoonmaken, of misschien op zoek naar een Porta Potti zodat u altijd een eigen toilet bij u aan boord heeft?

Een Porta Potti is een mobiel toilet die heel eenvoudig te gebruiken is op de camping maar ook bijvoorbeeld thuis in een extra kamer, een vakantiehuisje of in het tuinhuisje. De Porta Potti bestaat uit een bovendeel waar het spoelwater in zit en een afvaltank. Beide delen zijn eenvoudig los te nemen en hierdoor te vullen of te legen. Wij bieden de Porta Potti in onze winkel aan in de modellen 335, 345, 365, Excellence en het model 165.

Wilt u dat wij uw bestelling zoals haringen, scheerlijnen, toiletvloeistoffen etc. in de winkel klaar zetten, neem dan contact met ons op of bestel op TEUN.nl.


Profiteer van onze wandelschoenen aanbiedingen

DE JONG is specialist op het gebied van wandelschoenen en heeft in de winkel een breed aanbod met onder andere Meindl, Lowa, Hanwag, Salomon, Teva, Grisport en Jack Wolfskin. Elke twee maanden brengen wij op deze pagina een aantal wandelschoenen extra onder de aandacht die tegen een zeer scherpe actieprijs worden aangeboden. In de maanden april en mei zijn dat de Lowa Renegade Mid GTX (dames en heren model), Hanwag Tatra II GTX (dames en heren model), Meindl Caracas GTX (dames en heren model) en de Salomon XA Pro 3D GTX (dames en heren model). Kom zo snel mogelijk langs en profiteer!

Wandelschoenen aanbiedingen