Weer heel veel kampeervoordeel bij DE JONG tijdens Tweede Paasdag


Tweede Paasdag is bij uitstek dé ideale dag om een bezoek te brengen aan onze showroom en winkel om uw kampeervakantie voor te bereiden of alvast inspiratie op te doen. Daarom zijn wij ook dit jaar weer geopend van 11:00 tot 17:00!  Beleef alvast dat heerlijke kampeergevoel als u onze showroom en winkel binnen loopt. Uw kampeervakantie begint bij DE JONG!

Speciale aanbiedingen in de winkel

In onze winkel hebben wij op Tweede Paasdag natuurlijk verschillende aantrekkelijke aanbiedingen voor jullie klaar staan. Zo bieden wij de Pannenset Royal Plus aan van €39,99 voor slechts €29,99, de slaapzak Anconga Andes van €49,99 voor €29,99 en de kampeerstoel Westfield Performance Advancer van €124,95 voor €104,99.

Verder hebben wij nog vele andere kampeerartikelen in de aanbieding, zoals tenten, windschermen, voortenten, luifels, elektrische vouwfietsen, buitenbarbecues, grillplaten en ovens. Deze kunt u allen HIER bekijken. Ook hebben wij in de maand april weer diverse wandelschoenen in de aanbieding, bekijk daarvoor de prachtige fotoreportage die wij gemaakt hebben tussen de bloemen!

De nieuwste modellen, groot aanbod en vele aanbiedingen in de showroom

Neem Tweede Paasdag zeker ook een kijkje in onze showroom. Hier vindt u de nieuwste modellen, waaronder de gloednieuwe Bürstner Lyseo Limited, maar ook de prijswinnende campers van Hymer, de B-MC-T en de B-MC-I. Verder hebben we een uitgebreid aanbod nieuwe en occasion campers, caravans en vouwwagens die tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden.