Tweede Pinksterdag “Koken op de camping”

Zondag 16 juni is het Vaderdag, daarom staat de week van zaterdag 8 juni tot en met zaterdag 15 juni bij DE JONG Kampeer & Recreatie volledig in het teken van de vader. Hoewel thuis de vrouw vaak degene is die lekker staat te koken, is het op de camping meestal omgedraaid en is de man verantwoordelijk voor het eten. Op Tweede Pinksterdag organiseert DE JONG daarom het evenement “Koken op de camping”. Tijdens dit evenement komt de vertegenwoordiger van Cadac (bekend van de “Skottelbraai”) langs om een demonstratie te geven, zal er een kok aanwezig zijn die laat zien dat je ook op de camping heerlijk kunt koken en zullen wij voor heerlijke (alcohol vrije) cocktails zorgen. Daarnaast kan je tijdens de Vaderdagweek ook gebruik maken van de inleveractie van Cadac, zullen er vele scherpe Vaderdag aanbiedingen in de winkel te vinden zijn en maak je kans op een Limited Edition Cadac Carri Chef 2!


Kok geeft speciale kook- demonstratie

Voor ons evenement “Koken op de camping” hebben wij een bevriende beroepskok uitgenodigd die zelf ook graag kampeert. Omdat hij regelmatig op de camping staat, weet hij de ins en outs van het koken op de camping. Door zijn ervaringen in de keuken én dus ook op de camping, gecombineerd met zijn culinaire creativiteit, zet hij óók op de camping de lekkerste gerechten op tafel. Tijdens ons evenement laat hij zien, dat je op een simpele manier ook op de camping heerlijk kunt koken. Hij zal gebruik maken van de Cadac 2-cook Pro Deluxe, Cadac Grillo Chef 2 en de Cadac Carri Chef 2.

12:30 Ontbijt/Lunch – Onder andere crostini’s van oud stokbrood / panini’s / soep
14:00 Snacks – Onder andere popcorn / pannenkoeken / nacho’s
15:30 Diner – Onder andere buikspek met aardappeltjes, ui en koolsla / halve kip met krieltjes en groene salade / pasta en pasta saus tegelijk met rucola salade / verse pizza

Cadac vertegenwoordiger geeft Cadac Braai Demo

Naast de ervaren kok zal ook de vertegenwoordiger van Cadac aanwezig zijn om een heuse Cadac Braai Demo te geven op de nieuwe Cadac Citi Chef 40. En hoewel de focus van de kookdemonstratie van onze kok op het maken van de wat uitgebreidere en speciale gerechten ligt, laat de vertegenwoordiger van Cadac zien hoe je heerlijke kleine gerechtjes bereid. Daarnaast kan de vertegenwoordiger u letterlijk alles uitleggen over de producten van Cadac en staat hij klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Over de nieuwe City Chef 40

Hij is hip, compact en veelzijdig! Met de nieuwe Citi Chef 40 bereid u elk denkbaar gerecht in stijl. Deze trendy gasbarbecue is verkrijgbaar in 3 kleuren en is een eyecatcher voor op het (dak)terras, balkon of in de tuin. Met zijn handige draagtas neem je hem ook eenvoudig mee naar het park, het strand of op de boot.


Win een Limited Edition Cadac Carri Chef 2

In samenwerking met Cadac geven wij ter promotie van ons evenement en natuurlijk speciaal voor Vaderdag een Limited Edition oranje Cadac Carri Chef 2 weg. Like dit filmpje of deze foto en laat in de reacties van één van de twéé berichten weten waarom jouw vader, opa of man deze prijs absoluut moet winnen! Deelnemen aan de winactie kan tot zaterdag 8 juni 17:00, uit alle inzendingen wordt een winnaar gekozen die na het weekend persoonlijk bericht krijgt. Bekijk hier de actievoorwaarden en spelregels voor onze winacties.

Vele leuke en interessante Vaderdag aanbiedingen

Tijdens de Vaderdag week zullen wij uiteraard vele producten in de aanbieding hebben. Zo bieden wij onder andere de Cadac Carri Chef 2 Plancha Dome van €249,-  aan voor €199,- inclusief gratis pizza steen t.w.v €29,95, de Cadac Cook 2 Pro Deluxe van €139,95 voor €99,-, de Mobicool B40 Coolbox van €279,- voor €219,- en de Rocky 3 tent van €99,95 voor €75,00. In de winkel zullen uiteraard nog vele andere interessant aanbiedingen te vinden zijn!


Lever je oude Cadac in en profiteer

Heeft u een oude Cadac in uw bezit, maar wilt u al een tijdje een nieuwe? Dan is dit het perfecte moment om u slag te slaan. Lever de oude Cadac bij ons in en krijg een waardebon voor een gratis accessoire naar keuze t.w.v. €74,95 (max) bij aankoop van een nieuwe Cadac BBQ.