Maak een afspraak om langs te komen!

Afspraken maken in de showroom en winkel nu mogelijk!

Wij zijn erg blij dat er weer afspraken mogen worden gemaakt om langs te komen in onze showroom en winkel. Aangezien wij onder de grote winkels en showrooms vallen, mogen er 50 klanten tegelijk aanwezig zijn in de winkel en 50 in de showroom. De doorloop van de winkel naar de showroom is daarom gesloten.

Heeft u een afspraak gemaakt om de de showroom te bezoeken? Parkeer dan op het grote parkeerterrein bij de winkel en loop buitenom naar de showroom. Het is verplicht om vier uur van te voren een afspraak maken. Wij houden een administratie bij, dus kom nooit onaangekondigd en maak eerst netjes een afspraak!

Showroom

Onze showroom bezoeken doet u op afspraak via 0252-536080. De voorpret begint al online, neem een kijkje in het showroomgedeelte van onze website en bekijk ons uitgebreide aanbod campers en caravans. Heeft één van de vele voertuigen u aandacht getrokken? Dan geldt voor de verkoop; druk op de knop “Ja, ik ben geïnteresseerd”, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook in de verhuurmodule is het mogelijk om een aanvraag te doen.

Maakt u liever telefonisch een afspraak? Neem dan tijdens de reguliere openingstijden contact op via 0252-536080.

Winkel

Telefonisch kan er een afspraak worden gemaakt om een bezoek te brengen aan onze winkel of te "Bestellen en ophalen". Om nu alvast een beeld te krijgen van het assortiment van onze winkel, kunt u het beste het winkelgedeelte van onze website bezoeken. Artikelen uit onze winkel kunnen dan telefonisch worden besteld en opgehaald of er kan een afspraak gemaakt worden om de winkel te bezoeken.
 
Wilt u telefonisch een afspraak maken voor in de winkel, neem dan tijdens de reguliere openingstijden contact op via 0252-536 088.

Technocenter  

Ook ons Technocenter is op afspraak geopend. Gezien de ruimte op ons terrein, wordt een ieder verzocht, zijn of haar voertuig zo kort mogelijk voor reparatie te brengen en zo snel mogelijk na gereedmelding op te halen. Onderdelen bestellen is alleen mogelijk via het bestelformulier op onze website.

Wilt u meer weten?
Maak een afspraak!
Maak een afspraak!

Maak nu een afspraak voor onze showroom, winkel of werkplaats.

Klik hier voor meer informatie en om een afspraak te maken.