Invloed corona op werkplaatsplanning

Beste klanten,

Corona zorgt net als bij vele andere bedrijven, ook bij ons nog steeds voor de nodige “problemen”;

  • klanten hebben vanwege corona gewacht met het laten uitvoeren van onderhoud,
  • klanten hebben de campers en caravans vanwege corona later dan normaal uit de stalling gehaald, waardoor werkzaamheden nu pas aan het licht komen,
  • het lukt fabrikanten nog niet altijd om onderdelen op tijd te leveren,
  • fabrieken hebben compleet stilgelegen, waardoor bestelde campers en caravans later worden uitgeleverd.

Dit heeft er toe geleid dat onze planning in de werkplaats voor nog niet geplande werkzaamheden tot en met augustus vol zit. Op dit moment werken wij in onze werkplaats met onze maximale bezetting op volle toeren. Dit houdt in dat alle monteurs, die in het seizoen al meer dan 40 uur per week draaien, nu ook nog eens maximaal aan het overwerken zijn, om zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn en op weg te helpen.

Wij realiseren ons dat wij heel veel van onze mensen vragen en zijn ze heel dankbaar voor wat ze doen. We hopen op uw begrip voor deze uiterst lastige situatie en het spijt ons dan ook, dat wij klanten soms teleur moeten stellen. Hoewel wij altijd onze uiterste best doen om iedereen te helpen, zijn we op dit moment minder in staat om dit even tussen door te doen.

Loopt u tegen een plotseling storing aan, waardoor u niet weg kan neem dan vooral eerst telefonisch of via de email contact met ons op. Dan kijken wij hoe wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Bellen: 0252-536081

Mailen: receptie@dejongtechnocenter.nl