Ga heerlijk wandelen in de bollenstreek!

Wandelen in de bollenstreek

Als Bollenstrekers mogen wij natuurlijk trots zijn op onze eigen streek. In de lente staan de bloemenvelden volop in bloei en beleef je tijdens een wandeling alle prachtige geuren en kleuren in zijn puurste vorm. Tijdens de zomer geniet je s’ avonds met een wandeling over het strand van de ondergaande zon, maar ook in de herfst en winter is het in de Bollenstreek “struinen door de duinen” en genieten van de prachtige natuur.

Wandelen is gezond

De Japanse arts Yoshiro Hatano toonde aan dat mensen die dagelijks voldoende bewegen een betere gezondheid hebben. Hij kwam tot de conclusie dat we gemiddeld 6000 stappen per dag moeten zetten. Om echter gezond te leven zouden we het er eigenlijk 10.000 moeten zijn. 4000 stappen komt overeen met een half uur stevig doorwandelen.

  • Geen of nauwelijks blessures
  • Lager risico op hart- en vaatziekten, diabetes en osteoporose
  • Betere bloedcirculatie. immuniteit en cholesterol
  • Minder stress
  • Betere nachtrust

Trek daarom je wandelschoenen aan en beleef wat de bollenstreek je allemaal te bieden heeft.

Wandelroutes in de bollenstreek

Wij hebben in samenwerking met Route.nl allerlei leuke wandelroutes uitgezet in diverse afstanden van 5 tot wel 30 kilometer. Parkeren doe je bij DE JONG. Je kunt kiezen uit één van de volgende routes en afstanden. Bekijk de routes door op één van de onderstaande links te klikken. Maak gratis een profiel aan op Route.nl en ga heerlijk aan de wandel.

Wilt u meer weten?
Maak een afspraak!
Maak een afspraak!

Maak nu een afspraak voor onze showroom, winkel of werkplaats.

Klik hier voor meer informatie en om een afspraak te maken.