Corona maatregelen en speciale openingstijden

Corona maatregelen en speciale openingstijden

Beste klant en/of belangstellende,

Conform de opgelegde regels voor de detailhandel moeten ook wij helaas tot en met 9 februari onze winkel en showroom gesloten houden, ons Technocenter blijft op afspraak wel geopend. Onderstaand informeren wij u per afdeling over de opening en bereikbaarheid van de verschillende afdelingen.

Technocenter  

Ons Technocenter blijft op afspraak geopend. Gezien de ruimte op ons terrein wordt een ieder verzocht zijn of haar voertuig zo kort mogelijk voor reparatie te brengen en zo snel mogelijk na gereed melding op te halen. Onderdelen bestellen is alleen mogelijk via het formulier op onze website, klik daarvoor op deze link: bestelformulier.

Winkel

Onze winkel moeten wij helaas fysiek tot en met 9 februari sluiten. Uiteraard kunt u zich op onze website www.dejongrecreatie.nl online oriënteren. Wilt u iets bestellen, dan kan dit te allen tijde op www.TEUN.nl. Omdat gasflessen voor sommigen een noodzakelijke levensbehoefte is, bieden wij de mogelijk om deze te ruilen of op te halen bij ons Technocenter. Dit kunt u doen tijdens de openingstijden van het Technocenter.

Showroom

Onze showroom moeten wij helaas ook tot en met 9 februari sluiten. Uiteraard kunt u zich wel online op onze website www.dejongrecreatie.nl oriënteren voor de verhuur en verkoop van campers en caravans. We zijn per mail of telefoon gewoon te bereiken.

Het team van DE JONG Kampeer & Recreatie

Wilt u meer weten?
Lockdown openingstijden
Lockdown openingstijden

Klik hier voor alle informatie over de maatregelen en openingstijden!