Caravan clubs in Nederland

Er zijn veel verschillende caravanclubs in Nederland. De bekendste caravanclubs en de clubs van onze eigen merken vindt u hieronder. U kunt er vaak leuke uitstapjes op vinden of andere weetjes over de caravan die u heeft.

Stichting Vrije Recreatie
Steeds meer recreanten zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. De rust van het platteland en het contakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij wordt door velen geprefereerd boven een verblijf op de grote, onpersoonlijke en commerciële campings

Nederlandse Caravan Club
De Nederlandse Caravan Club (NCC) is een vereniging van  enthousiaste en actieve caravan–gebruikers. De vereniging richt zich op het stimuleren van toeristisch gebruik van de caravan, binnen en buiten Nederland.
Klik hier voor meer informatie.

Eriba Caravanclub Nederland
In 1981 is de Eriba Club Nederland opgericht. De club is er voor bezitters van een Eriba caravan en telt op dit moment ruim een honderdtal enthousiaste leden die verspreid over het gehele land wonen.

Fendt Caravanclub Nederland
De Fendt Caravan Club Nederland is in 1995 opgericht en telt momenteel zo’n 200 equipea asl lid. Ieder jaar organiseren leden weekenden en reizen in Nederland, maar ook door heel Europa. Het gaat de leden van de FCCN erom samen meer te genieten van kamperen en het samen op reis tegaan.
Klik hier voor meer informatie.

Hobby Caravan Club Nederland
De H.C.C. is een niet al te grote landelijke club van Hobby caravanbezitters. De leden bestaan voornamelijk uit echtparen in de 2e helft van het leven. Het doel van de H.C.C. is het bevorderen van het gebruik van de caravan. Hiervoor organiseren wij 3 à 4 kampeerweekenden in Nederland en één buitenlandse reis per jaar. Om toerbeurt en op vrijwillige basis zijn twee echtparen de organisatoren van deze reis
Klik hier voor meer informatie.
  Bürstner caravanclub
Wanneer u in het bezit bent van een Bürstner Caravan / Camper of u denkt er één aan te schaffen, dan wilt u er ook zoveel mogelijk van genieten. In 1985 heeft een aantal enthousiaste Bürstnerbezitters de Bürstner Club Nederland (BCN) opgericht.
De BCN is qua samenstelling zeer gevarieerd. Er zijn vutters, gepensioneerden maar ook gezinnen met kinderen lid. We hebben ook sportievelingen, knutselaars en uitslapers. Er zijn ook leden met splinternieuwe Bürstners, maar ook met gedateerde.
Klik hier voor meer informatie.
Carado Caravan Club
Helaas is er nog geen Carado Caravan Club opgericht.
Oldtimer Caravan Club
De Oldtimer Caravan Club is een vereniging van bezitters van kampeerwagens van 25 jaar of ouder.
Club van Eriba Rijders De Club van Eriba rijders  is echter een vereniging voor alle bezitters van producten uit het Eriba – Hymer concern. Zowel bezitters van een Eriba caravan als van een Hymer camper zijn bij de club welkom. klik hier voor meer informatie