Afspraken maken in de showroom en winkel nu mogelijk!

Afspraken maken in de showroom en winkel nu mogelijk!

Wij zijn erg blij te kunnen melden dat er telefonisch en per mail weer afspraken mogen worden gemaakt, om langs te komen in onze showroom en winkel! Ook ons technocenter is op afspraak geopend. Onderstaand informeren wij u per afdeling uitgebreid over de mogelijkheden.

Showroom

Er kunnen vanaf nu afspraken worden gemaakt om onze showroom te bezoeken. Oriënteren voor de verhuur en verkoop van campers en caravans kan natuurlijk sowieso altijd online. Heeft één van de vele voertuigen u aandacht getrokken? Dan geldt voor de verkoop; druk op de knop “Ja, ik ben geïnteresseerd”, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook in de verhuurmodule is het mogelijk om een aanvraag te doen.

Maakt u liever telefonisch een afspraak? Neem dan tijdens de reguliere openingstijden contact op via 0252-517 717.

Winkel

Telefonisch of via Whatsapp kan er voor de winkel een afspraak worden gemaakt om een bezoek te brengen of te "Bestellen en ophalen". Om nu alvast een beeld te krijgen van het assortiment van onze winkel, kunt u het beste het winkelgedeelte van onze website bezoeken. Artikelen uit onze winkel kunnen dan via WhatsApp of telefonisch worden besteld of er kan een afspraak gemaakt worden om de winkel te bezoeken". Let bij het bekijken van het assortiment op onze website wel op het volgende:
  • Niet alle producten in onze winkel staan al op de website
  • Niet alle producten die op de website staan zijn al op voorraad
Wilt u een afspraak voor in de winkel maken, neem dan tijdens de reguliere openingstijden contact op via 0252-536 088.

Technocenter  

Ons Technocenter blijft op afspraak geopend. Gezien de ruimte op ons terrein wordt een ieder verzocht zijn of haar voertuig zo kort mogelijk voor reparatie te brengen en zo snel mogelijk na gereed melding op te halen. Onderdelen bestellen is alleen mogelijk via het bestelformulier op onze website, klik daarvoor op deze link: bestelformulier.

Wilt u meer weten?
Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!