29 & 30 november 2019 Black Friday weekend bij onze Kampeer & Outdoorwinkel

Ook bij de Kampeer en Outdoorwinkel van DE JONG Kampeer & Recreatie is het vrijdag 29 en zaterdag 30 november een kortingfestival tijdens het Black Friday Weekend! Alleen deze dagen profiteert u van 20% korting op het Outdoor assortiment en zelfs 30% korting op het Kampeer assortiment.

Op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of kerst, of alvast aan het voorbereiden op het nieuwe kampeerseizoen? Sla dan uw slag tijdens het Black Friday Weekend. Deze kans kunt u niet laten liggen.

Kamperen

In onze Kampeerwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw camper, caravan en kampeervakantie. Heerlijk zitten met de kampeerstoelen en kampeertafels van Crespo, bakken en koken met Cadac, slapen op onze maatwerk matrassen en een bijzettentje van Eurotrail voor de kids. De fietsen kunnen uiteraard mee op onze fietsendragers en ook voor alle elektrische apparaten die nodig zijn in de camper of caravan bent u bij ons aan het juiste adres.

Outdoor

In ons zeer uitgebreide Outdoor assortiment vindt u onder andere wandelschoenen van de drie grote merken Meindl, Lowa en Hanwag maar ook van Grisport, Salomon, Teva en Jack Wolfskin. Bij goede wandelschoenen horen ook goede wandelsokken, wandelstokken en andere accessoires en ook daar heeft DE JONG genoeg keus.

Verder bestaat assortiment van onze Outdoorwinkel uit onder andere outdoorkleding, rugzakken, dag rugzakken, backpacks, badkleding, slipper, sandalen en diverse outdoor accessoires.

Voorwaarden

Deze actie is alleen van toepassing op het aanwezige en voorradige assortiment in onze Kampeer & Recreatie winkel en daarnaast niet van toepassing op:
– Gas en gasvullingen
– Boeken
– Bagagewagens, voortenten & luifels
– Inbouwartikelen in combinatie met inbouw en/of montage door ons Technocenter
– Opruimingsartikelen