27 en 28 juni DE JONG’s Wandelweekend

In het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 juni organiseren wij weer “DE JONG’s Wandelweekend”. Dit gaat een actief weekend worden gericht op wandelen met een aantal leuke activiteiten en uitgebreid mogelijkheden om bij DE JONG vandaan op eigen initiatief verschillende afstanden te wandelen. Ook kunt u dit weekend natuurlijk profiteren van een aantal hele leuk acties en interessante aanbiedingen.

Tijdens DE JONG’s Wandelweekend staat het team van DE JONG Kampeer & Recreatie uiteraard voor u klaar en kunt u het uitgebreide assortiment op onze verschillende afdelingen bekijken. U bent van harte welkom, wij zorgen voor de koffie.

Zaterdag 27 juni van 9:00 – 17:00 uur

Zondag 28 juni van 11:00 – 17:00 uur


Leuke en interessante activiteiten

De Lowa Experience Trailer

Kopstuk van DE JONG’s Wandelweekend is de Lowa Experience Trailer die zaterdag en zondag aanwezig is. Wandelliefhebbers krijgen hiermee de mogelijkheid om het schoenenmerk Lowa te ervaren.

U leert alles over het merk en u mag de Lowa wandelschoenen in de praktijk uitproberen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de diverse routes die wij voor u hebben uitgezet of zelf een route kiezen.

De wandelroutes die wij hebben uitgezet variëren van 5 km tot wel 30 km. Lees daar hieronder meer over.

Hanwag geeft uw schoenen een APK

Op zaterdag 27 juni zal Hanwag bij ons aanwezig zijn om de wandelschoenen van de bezoekers van het DE JONG’s Wandelweekend een schoenen APK te geven.

Bij een schoenen APK wordt de schoen op allerlei punten nagekeken, zoals de slijtage van de zool, de staat van het binnen- en buitenwerk, de inlegzool en de staat van het onderhoud.

Daarnaast zullen alle schoenen, een goede onderhoudsbeurt krijgen, zodat ze weer helemaal klaar zijn voor het nieuwe seizoen.


Kom heerlijk wandelen!

Met DE JONG’s wandelweekend als startpunt kunt u dit weekend op eigen initiatief diverse leuke routes wandelen die wij hebben uitgezet via Route.nl. Volbrengt u één van deze routes, dan ontvangt u een leuke DE JONG Goodybag en een kortingsbon van *10% op outdoor artikelen die u tijdens het Wandelweekend kunt besteden. Tijdens het wandelen is er genoeg ruimte voor iedereen, wij gaan er dan ook vanuit dat iedereen de welbekende veiligheidsmaatregelen in acht neemt.

De afstanden

We hebben voor wandelaars op elk niveau een leuke wandeling uitgezet. U kunt daarom kiezen uit één van de volgende routes en afstanden:

Beloning

Volbrengt u één van de bovenstaande routes, dan ontvangt u een DE JONG Goodybag, die gevuld is met een aantal leuke goodies. Ook krijgt u een kortingsbon van *10% op outdoor artikelen die u exclusief tijdens het wandelweekend kunt besteden.

Inschrijven

Wilt u tijdens DE JONG’s Wandelweekend één van de routes wandelen, schrijf u dan bij voorkeur alvast via onderstaande button online in! Zo kunnen wij monitoren hoeveel mensen er gaan wandelen en zorgen dat er genoeg Goodybags voor jullie klaarleggen.


Profiteer van mooie aanbiedingen en acties

Net als ieder jaar profiteert u tijdens DE JONG’s wandelweekend uiteraard weer van vele leuke acties en interessante aanbiedingen op het gebied van wandelen en outdoor. Dit jaar onder andere 10% korting op kleding, 25% korting op Falke wandelsokken en 20% korting op alle day- en backpacks.

*25% korting
op Falke
wandelsokken

Een goede wandelsok is tijdens het wandelen van essentieel belang. Met padding op belaste gebieden voorkomen Falke wandelsokken de vorming van drukpunten en blaren. Innovatieve materiaalsamenstellingen zorgen voor een optimaal voetklimaat en ideaal vochttransport, waardoor de sok snel droogt.

Vorig jaar een groot succes, daarom doen we hem dit jaar nog een keertje over. Tijdens het gehele wandelweekend profiteert u van 25% korting op Falke wandelsokken.

*20% Korting op
alle rugzakken
en backpacks

Voor de wandeling of fietstocht van een aantal uur of misschien wel meerdere dagen hebben wij diverse day- en backpacks van onder andere Nomad, Deuter en Vaude. De rugzakken en backpacks bieden we aan in verschillende formaten met goede rugstystemen waardoor u ook met volledige bepakking comfortabel op pad kunt. Alleen tijdens het wandelweekend profiteert u van 20% korting op rugzakken en backpacks.

*10% Korting op onze volledige kleding
assortiment

Maak bij DE JONG uw outfit compleet. Speciale kleding voor tijdens uw outdoor activiteit of hippe comfortabele kleding voor op reis. Met onder andere merken als Regatta, Jack Wolfskin, Torstai, CMP, Icepeak en Luhta slaagt u bij DE JONG gegarandeerd. Alleen tijdens het wandelweekend profiteert u van 10% korting op alle kleding.

*Kortingen gelden niet op lopende aanbiedingen en/of acties en zijn alleen geldig tijdens het wandelweekend op 27 en 28 juni.