1 t/m 30 oktober - Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

1 t/m 30 oktober - Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van 1 t/m 30 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen, primeurs en aanbiedingen op kampeergebied. Ook nieuwe kampeerders kunnen een bezoekje brengen aan onze showroom en kampeer- en outdoorwinkel en op die manier kennismaken met de mogelijkheden van vakanties met de tent, caravan of camper.

U bewondert tijdens de Oktober kampeermaand de nieuwste modellen in onze showroom en profiteert van diverse acties en aanbiedingen op modellen van onze dealermerken Hymer, Carado, Crosscamp, Bürstner, Eriba, Hobby en Fendt. Tijdens de Oktober Kampeermaand hebben wij twéé extra koopzondagen op 17 oktober en 24 oktober, waarin onze showroom en winkel extra geopend zijn! Let wel op, op maandagen zijn wij in deze periode gesloten.

Kamperen populairder dan ooit

Heerlijk met de camper of caravan weg en lekker kamperen. Het is populairder dan ooit! De eigen vertrouwde reiscocon geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Buiten dit om is het vrije leven avontuurlijk en verrassend, en geniet men elk moment opnieuw. Fietsen of wandelen door een prachtig natuurgebied, een bezoek aan een prachtige stad en genieten van een heerlijk terras en/of het uitgaansleven. Met de camper of caravan ligt dit allemaal heel dicht bij elkaar. DE JONG is groots in kamperen, outdoor, campers, caravans en voortenten & luifels. Doordat het mobiel recreëren populair is, zijn fabrikanten zeer actief met nieuwe ideeën en producten. Hier vertellen wij hieronder alvast meer over en in de ruime showroom van DE JONG kan men er tijdens de Oktober Kampeermaand zelf aan proeven.

Nieuwtjes bij de caravans

De trend bij caravans is voor een groot deel naar compacter en lichter, en ook binnen de caravans bestaat er een sterk groeiende belangstelling bij de jongere doelgroep. Dat dit bij de fabrikanten goed begrepen is komt goed tot uiting in de Premio Life van Bürstner, die een facelift heeft ondergaan. Maar ook bij de Eriba Nova Light DELIGHT en Eriba Touring modellen en niet te vergeten de gloednieuwe Beachy modellen van HobbyNaast lichter en compacter is een warme maar moderne sfeer net als bij de woninginrichting bij een caravan belangrijk. Waar afgelopen jaren de Eriba Nova, de Fendt Bianco en de Hobby Prestige een nieuw interieur kregen, komt Hobby dit modeljaar ook met de nieuwe Hobby Excellent Edition en de Hobby Maxia, die in strak Scandinavisch design wordt uitgevoerd.

Bekijk al onze caravans

Nieuwtjes bij de campers en buscampers

Met de camper op reis is hip en modern. Dit is een nieuwe manier van vrije tijd beleven en genieten van uw vrije tijd, die door velen ontdekt is. ’s Morgens wakker worden in Harlingen, een bezoekje en een heerlijke lunch in Bolsward en in de tweede helft van de middag genieten in Giethoorn. Dit en nog veel en veel meer is ideaal met de camper. In de showroom van DE JONG staan al jaren lang de mooiste campers van Hymer, Bürstner en Carado. Bij de buscampers is hier het merk Crosscamp aan toegevoegd en Bürstner buscampers komt dit jaar met de Bürstner Copa. Crosscamp, ook uit het Erwin Hymer Concern, en de Burstner Copa zijn zeer compact en perfect als personenauto te gebruiken. Met het voordeel van het 25% motorrijtuigentarief, is een combinatie van personenauto en de eigen camper heel dicht bij.

Bekijk campers

Nieuwtjes bij de voortenten en luifels

Waar hele groepen in het verleden hun mobile vakantiewoning voor een aantal weken of een langere periode op één mooie plek parkeerden, zijn velen reislustiger geworden. De senioren kampeerder geniet vaak nog lekker na op een mooie plek in Nederland. Hierdoor is de vraag naar kwalitatief zeer goede seizoenstenten met een mooie uitstraling groot. De jongere kampeerder bezoekt vaak in 2 of 3 weken meerdere campings, maar ook in de losse weekendjes, wordt er volop gebruik gemaakt van het vakantie middel. De vraag naar handige luifels en/of luifel voortenten is hierdoor enorm toegenomen. De Thule omnistor cassetteluifel was afgelopen jaar niet aan te slepen en ook de weekend luifels en de compactere reistenten zijn zeer populair, waarbij in de laatste categorie de Air uitvoeringen zoals de Isabella Cirus en de Dorema Magnum Air veel gevraagd worden.

Bekijk voortenten & luifels

Nieuwe en speciale modellen extra uitgelicht

Zoals hierboven al besproken zijn fabrikanten door de populariteit van het mobiel recreëren, zeer actief met het uitwerken van nieuwe ideeën en producten. Hierdoor worden dan ook steeds vaker speciale modellen ontwikkeld voor een nieuwe kampeerbeleving. Denk hierbij aan de nieuwe Hobby Beachy die met één blik direct het strandgevoel tijdens de vakantie naar boven haalt, of de Eriba Touring Rockabilly en de Eriba Touring Ocean Drive, waarmee de jaren 50 opnieuw beleefd worden. Ook de 4x4 terreinvoertuigen, zoals de Bürstner Campeo 4x4 en de Hymer CrossOver’s zorgen binnen de campers en buscampers voor de ultieme ervaring waarbij geen enkel terrein meer onbereikbaar is.

Hobby Beachy (Nieuw!)

Zon, zee en strand, met de nieuwe Beachy van Hobby komt dit vakantiegevoel direct naar boven. Door het lichte gewicht van deze nieuwe caravan, heeft Hobby voor het nieuwe seizoen de ideale caravan ontwikkeld, waar ook auto’s met weinig trekvermogen mee op pad moeten kunnen. De Beachy is geïnspireerd door de talloze verhalen op social media en de reeks emoties die bij vakantie horen, zoals drijfhout, schelpen, zand en helmgras. Met als eindresultaat een echte strandvibe op wielen. De hobby Beachy is verkrijgbaar in drie indelingen; Hobby Beachy 360, Hobby Beachy 420 en Hobby Beachy 450.

Bekijk de Hobby Beachy

Bürstner Campeo nu ook als 4X4 (Nieuw!)

De in 2021 geïntroduceerde Bürstner Campeo vindt u uiteraard ook in onze showroom. Door het succes van de modellen 540, 600 en 640 is de Campeo 540 komend jaar ook als 4X4 leverbaar. Dit is Burstners eerste terreinvoertuig. Wilt u in de bergen, op steile kustwegen of niet-geasfalteerde straten rijden? Voor de Campeo 4x4 is dit geen probleem dankzij de expertise van de Franse fabrikant Dangel, een specialist in terreinvoertuigen. Als eerste stap in de wereld van terreinvoertuigen heeft Bürstner gekozen voor het meest compacte model uit zijn assortiment, de Campeo C 540. Deze 4x4 buscamper is standaard voorzien van vier geregistreerde zitplaatsen en twee slaapplaatsen, met het comfort van een groot bed achterin. Als optie kan het pop-up dak gebruikt worden voor twee extra slaapplaatsen. De 4X4 uitvoering wordt komend voorjaar in de showroom verwacht.

Bekijk de Bürstner Campeo 4X4

Bürstner Copa (Nieuw!)

De nieuwe Bürstner Copa is de meest compacte buscamper in de collectie van Bürstner. Dankzij het modulaire railsysteem is hij zo variabel dat de Copa gewoon geschikt is voor elk gebruik. Het is de geslaagde combinatie van talrijke gebruiksmogelijkheden en het modernste wooncomfort. Onder andere aan boord: Een functionele keuken met een indrukwekkende stahoogte tot 2,47 meter, veel slim gebouwde opbergmogelijkheden en een groot tweepersoonsbed in het uitklapbare dak.

De Bürstner Copa zal vanaf half november in onze showroom te bezichtigen zijn.

Bekijk de Bürstner Copa

Hobby Maxia (Nieuw!)

De nieuwe Hobby Maxia is het meest luxueuze model van Hobby en is uitgevoerd met een Scandinavische meubelstijl. Door het antracietkleurige design onderscheidt de Hobby Maxia zich van de huidige topserie, waar het Hobby-portfolio uit bestaat. Deze stijlvolle serie is in zijn eerste seizoen in eerste instantie verkrijgbaar in twee modellen: de Maxia 495 UL met een comfortabele rondzit en twee eenpersoonsbedden voorin en de volledig nieuw ontwikkelde Maxia 660 WQM.

Let op! De Hobby Maxia is vanaf circa januari in de showroom te bewonderen en zal dus niet aanwezig zijn bij de Oktober Kampeermaand bij DE JONG.

Bekijk de Hobby Maxia

Crosscamp buscampers (Nieuw!)

Dagelijks in de stad, een weekendje aan de zee of een tocht naar de bergen. Elke Crosscamp is zo flexibel, dat de toepassingen schier onbeperkt zijn. Ontdek de nieuwe Crosscamp en geniet van grenzeloze vrijheid. De Crosscamp Lite is het ideale voertuig voor elke dag. Royale opslagruimte en maximum zeven zitplaatsen helpen om de dagelijkse uitdagingen het hoofd te bieden. Toch is de Lite een volwaardig uitgeruste Urban Camper met vier slaapplaatsen. De auto om te kamperen. De Crosscamp Flex staat garant voor avontuur op afgelegen stranden of te midden van indrukwekkende bergen, maar bewijst eveneens zijn nut bij grote aankopen of een verhuizing. De camper voor elke dag.

Bekijk de Crosscamp buscampers

Hymer CrossOver modellen (Special!)

Geschikt voor alle terreinen en zelfvoorzienend – de editie modellen van Hymer maken elke bestemming bereikbaar en bieden een zelfvoorziening gedurende 10 dagen. De 4x4 editie modellen bestaan uit de Hymer Grand Canyon S CrossOver en de Hymer ML-T 570 CrossOverBeide modellen beschikken over de combinatie van een hoge ligging, offroadbanden en een inschakelbare vierwielaandrijving met transmissiereductie. Daarnaast bevatten de 4x4 voertuigen over een zonne-installatie, waarmee u het hele jaar door tot 10 dagen zelfvoorzienend kan kamperen. En een zuinige dieselverwarming van 6 Kw met elektrisch verwarmingselement en hoogtemodule die zorgt dat u ook ver van de bewoonde wereld en boven 1500 meter een gezellige warmte en comfortabel gevoel heeft.

Eriba Rockabilly en Ocean Drive (Special!)

Back to the 50’s – daar zorgt Eriba voor met de speciale Eriba Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive. Met onder andere het unieke constructie principe uit de vliegtuigbouw, die de Touring bijzonder aerodynamisch maakt én voor een duidelijk hogere veiligheid en optimale volgeigenschappen zorgt. Niet alleen de buitenkant van de Rockabilly en Ocean Drive hebben zijn charme, ook de aankleding brengt een omvangrijke standaarduitvoering met zich mee, die de caravans nog comfortabeler en bijzonder mooi maakt.

Bekijk de Eriba Touring specials
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Maandag gesloten van 16 september t/m 14 maart.
Maandag gesloten van 16 september t/m 14 maart.

Vanaf 16 september t/m 14 maart is de showroom en de winkel op maandag gesloten. Bekijk hier onze openingstijden voor het najaar- en winterperiode