Algemene info schade

Wij zijn Bovag en gecertificeerd Achmea schadeherstelbedrijf. Veel verzekeringsmaatschappijen hebben afspraken gemaakt met geselecteerde bedrijven.
Wanneer ons bedrijf niet genoemd wordt door uw maatschappij, informeer dan of u de schade door ons bedrijf kunt laten taxeren en herstellen. Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Schade aan uw camper, caravan of vouwwagen wordt door ons vakkundig gerepareerd.Melding:
Meld de schade bij uw verzekeringsmaatschappij en vul een schadeformulier in.

Schadecalculatie en expertise:
Neem contact op met onze schade afdeling om een afspraak te maken voor schadecalculatie en expertise. Om te voorkomen dat u meerdere keren moet rijden, combineren wij de schadecalculatie met het bezoek van de schade expert. De dag voorafgaand aan de schade expertise kunt u uw camper, caravan of vouwwagen bij ons technocenter aanbieden, graag ontvangen wij een kopie van het kentekenbewijs en polisblad. Onze schade afdeling stelt een schaderapport op, deze wordt beoordeeld door de expert van uw verzekeringsmaatschappij. Vervolgens krijgt u bericht i.v.m. deze expertise en wordt in overleg besloten tot reparatie.

Reparatie:
I.v.m. seizoensdrukte worden schadereparaties, mits technisch verantwoord, in de winterperiode uitgevoerd. Zodra alle onderdelen voorradig zijn, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de reparatie aan uw camper, caravan of vouwwagen.

Met bovenstaande informatie hopen wij u goed geïnformeerd te hebben.
Uiteraard zijn wij bereikbaar om antwoord te geven op al uw vragen.