Wandel en fiets tweedaagse bij DE JONG 28 en 29 april

De wandel en fiets tweedaagse op zaterdag 28 en zondag 29 april 2018

Zaterdag open van 09.00 tot 17.00 uur

Zondag open van 11.00 tot 17.00 uur

De Lowa Trailer

LOWA is de nummer 1 op het gebied van Kwaliteit, Comfort en Functionaliteit.

We zijn niet tevreden met ‘tweede keus’, en precies om deze reden bieden wij wandelaars alleen de beste kwaliteit. Dat begint bij de materialen die we gebruiken en het eindigt met de compleet afgewerkte schoen.

Als gerenommeerd outdoormerk staat LOWA al sinds 1923 voor beleving en ervaring. Nu brengen we die beleving naar een nieuwe dimensie met de introductie van LOWA Experience Trailer, een primeur in de Benelux!

De gloednieuwe LOWA Experience Trailer is te vinden op verschillende wandelevenementen. Met een meer dan royaal oppervlak van ruim 70m2 kun je van alles leren over LOWA en bovendien heb je de mogelijkheid om tijdens het evenement de LOWA’s van jouw keuze uitgebreid te testen met een fijne wandeling.

Kortom, wil je je eerste paar échte wandelschoenen aanschaffen, wil je gewoon eens een ander model proberen óf ben je toe aan nieuwe? Kom dan zeker langs. We helpen je graag op weg!

De Lowa Experience truck is beide dagen aanwezig voor info en verkoop van vele Lowa wandelschoenen en Deuter rugzakken.

 

PRO-User fietsendragers

Pro-User® bike carriers ontwikkelt en produceert solide en betrouwbare fietsendragers voor het vervoer van 1, 2, 3 of 4 fietsen op de trekhaak, achterkant of dak van de auto.

Al  producten van Pro-User worden met grote zorg geproduceerd en ondergaan ook meerdere kwaliteitscontroles. Tevens beschikken de meeste producten over een Europese typegoedkeur verleend door de RDW.

Let op, niet alle fietsendragers zijn geschikt voor het vervoer van e-bikes. Bij twijfel neem dan contact op met onze shop 0252-536088.

 Zaterdag 28 april
Fietstocht door de bollenstreek vertrekpunt VVV Noordwijkerhout gastheer/tussenstop bij De Jong Recreatie.

Zondag 29 april
De 10.000 stappentocht VVV Noordwijkerhout en de kaboutertocht door de duinen special voor kinderen.