Teun Tent Trailer 2018

Teun Tent Trailer 4 2016

Speciaal door TEUN ontwikkelde 4 tot 6 persoons tenttrailer met een trendy design. De halfronde zijramen in de voortent, het aanritsbare luifel met optionele sunwings en de frisse kleurstelling geven de TTT4 een sportieve aanblik. De tent is van  TenCate KD 38 wat staat voor 100% katoen ( 280gr/m2) met waterafstotende en vuil werende eigenschappen. Het tentdoek is verwerkt en toegepast op de tenttrailer door Dorema. Het doek ligt op een 28mm stalen easygrip frame. Met ventilatie in voortent-nok en in beide slaapcabines zijn alle voorzieningen t.a.v. het tentdoek en frame helemaal compleet.

TTT4 Opzet gemak

De TTT4 laat zich ook kenmerken door het opzet gemak. het is een kwestie van 1 bed openklappen en dan de voortent, 2 spanstokken uitspannen en eigenlijk staat de wagen dan. De gigantische leefruimte die je dan hebt kun je dan nog uitbreiden met het optionele luifel, daarmee wordt ook je “buitenleef” ruimte perfect uitgebreid. Om te koken te grillen of te chillen. Aangezien de TTT4 slaapplaats kan bieden tot 6 personen bestaat de kans dat de hoeveelheid bagage en kampeerartikelen die mee moet behoorlijk zal zijn. Ook daar heeft TEUN aan gedacht. Via het E asy L oad S ystem is de laadruimte van maar liefst 1033 ltr eenvoudig te bereiken. Zowel in dicht geklapte vorm, thuis op de oprit, (u hoeft de tent niet op te zetten om bij de laadruimte te kunnen) als in uitgeklapte vorm, de laadruimte is altijd goed bereikbaar. Degelijke gasveren zorgen ervoor dat de bagageruimte in beide gevallen open blijft staan. U hoeft ook niet op een kilootje te kijken Het laadvermogen is maar liefst 350 kg en in de laadruimte kunt u goed werken met boodschappen kratten om de bagage in op te bergen.

Te gebruiken in ieder jaargetijde

Als de TTT4 eenmaal staat, zult u ervaren dat de ruimte van de voortent ruim en hoog is. De half ronde ramen in de zijwand en de grote panorama ramen in de voorwand, die allemaal geblindeerd kunnen worden, geven een goed en prettig zicht naar buiten. Het aanritsbare kuipzeil verhoogt het kampeer plezier, zeker bij wat minder mooi weer, of als u er in het voor- of najaar op uit trekt. Rondom de slaapcabines biedt de tentschort door diverse opbergzakken heel veel plaats om alle dagelijkse dingetjes op te bergen maar ze direct voor handen te hebben.

Bewust geen keuken

TEUN heeft nog een bewuste keuze gemaakt met de ontwikkeling van deze tenttrailer. Namelijk de afwezigheid van een keuken. De redenering is dat vaak tentkampeerders overstappen van tent naar een vouwwagen, zij hebben in de regel complete voorzieningen om te kunnen koken. Denk daarbij aan keukenkasten, gaskomfoor en de benodigde gasflessen. Die kan men prima benutten in een vouwwagen. Andere reden is de verandering in de manier van koken op de camping. Skottelbraai, Grill toestellen, BBQ’s. De tijd dat er dagelijks gebruik werd gemaakt van de aparte of ingebouwde vouwwagen keuken ligt achter ons. En nog een reden, en een niet onbelangrijke, aparte of inbouwkeukens voor vouwwagens zijn relatief duur. Deze zouden dan ook zeer van invloed zijn op de nu erg gunstige prijs van de TTT4.

De 5 Toppunten van de TEUN Tent Trailer TTT4

• Top in prijs
• Top in comfort
• Top in gebruiksgemak
• Top in Trendy design
• Top in ruimte

Opzetsysteem TEUN TTT4

x