Jamet Louisiana – Blue style All Season – Self-Cleaning

Jamet Louisiana 2016

De Louisiana is al sinds 20 jaar een constante waarde in het Jamet-programma ! Sinds enkele seizoenen is hij uitgevoerd in de rustige Blue Style kleurcombinatie van ecru/blauw en in een semi-All-Season-uitvoering, d.w.z. een bijzondere combinatie van katoenen wanden (i.v.m. ventilatie- en leefklimaat) en All Season dakdoek (kleurvast en afwasbaar) met zelfreinigend effect net als bij de Arizona.
De Louisiana is een zeer succesvol 4-6 persoons symmetrisch model met 2 royale lattenbodems. Uitgevoerd met een luxe 3-pits rvs achterkeuken met net als bij alle modellen de keukenwielen als optie. Verder heeft de Louisiana een fraaie en oersolide ecru-kleurige uitritsbare kuipgrondzeil en de schokbrekers(actie/optie) en het Module-Concept waardoor een erker-functie mogelijk is! Als 2016 actiemodel nu ook inclusief disselbak

Variabel in te delen voortent

De wanden van de Louisiana zijn volledig uit te ritsen en bieden de mogelijkheid om de voortent geheel naar eigen wens in te richten. U kunt de tent opzetten met alleen de luifel, met de enorme voortent of met allebei. Met de verplaatsbare voortent maakt u in een handomdraai een extra grote voortent van 500x500cm. Het linkse voorwandpaneel is te vervangen door een vliegengaas voorwandpaneel. Ideaal om de tent te ventileren en het laat veel licht door zonder dat insecten binnen kunnen dringen.

Veranderingen Jamet Louisiana

De rustige Blue Style kleuren en de tentmaterialen (katoenen wanden en zelfreinigend AS-dakdoek ) van de Louisiana  zijn niet gewijzigd! Wel is er vorig seizoen een modernere , frissere nieuwe uitstraling gerealiseerd door een halfronde, gebogen daklijn. Deze blijft voor 2016 ! Dit in combinatie met een contra-ronde design strook onder de ramen. Deze dubbele tegengestelde ronde lijnen zorgen voor een supermodern en zeer fraai nieuw design. Een fraai design voor de Louisiana Blue Style AS – sc! Overigens zijn ook de voorste dakframe-delen en de tussenliggende dwarse dakdelen gebogen in een glooiende lijn. En er zijn extra frame-delen voor de petluifel mooi in de ronde daklijn te laten volgen. Ook de luifel volgt deze zelfde nieuwe fraaie ronde daklijn. De luifelzijwanden en de tussenwand blijven ongewijzigd. Wel is er qua accessoire nog een nieuw vliegengaaspaneel.

Tempo-100 keuring mogelijk

Bent u van plan om met de vouwwagen over de Duitse Autobahn te rijden en vindt u de maximum toegestane snelheid van 80 km/u te langzaam? Vraag dan een Tempo-100 keuring aan. De vouwwagen wordt dan bij Kampeercentrum de Jong gekeurd en indien het trekkende voertuig ook aan de gestelde eisen voldoet, wordt de vouwwagen voorzien van een officiële Tempo-100 sticker. Hiermee bent u in Duitsland vrijgesteld van de 80 km/u maximum en mag u nu 100 km/u met de vouwwagen rijden.

Opzetsysteem Jamet Louisiana

(getoond model is de Jamet Arizona, maar het opzetsysteem is hetzelfde)x