Jamet

Jamet al 28 jaar de nummer 1 onder de vouwwagens
•Alle Jamet modellen (m.u.v. Jametic Panorama) zijn uitgevoerd met het innovatieve Ten-Cate All Season residential dakdoek met zelfreinigend effect. Door de “super hydrophobic surface’ toplaag spoelt de lokale regenbui alle vuildeeltjes van het dak.

•Extra dekzeilvergroting van 10-15 cm voor extra bagage

•Alle Jametic modellen vanaf 2016 hebben een easy access bagage toegang, hierdoor kan u altijd gemakkelijk bij de bagage.

•als extra optie kunnen onder alle keukens een set van 4 wielen (waarvan 2 met rem). Hierdoor is het afnemen van de keuken van da wagenbak en het verplaatsen van de keuken een kinderspel.

•Alle jamet modellen zijn binnen 20 seconden door een persoon uit te klappen, dankzij een uniek vouwsysteem, waarbij de matrassen en het tentdoek op zijn plaats blijven.

•De Jamet-bedden zijn voor 2016 met lattenbodems en extra stevig schuim gefabriceerd, waarbij de Arizona zelf bedden heeft van 210 x 165 cm.

•Voor 2016 hebben maar liefst alle Jamet-modellen een uitritsbaar kuipgrondzeil! Daarmee is Jamet de enigste vouwwagenmerk dat dit standaard, geheel met ritsen,  in alle types levert. Dit grondzeil van 600 gram/m2 sluit te tent strak af tegen wind, tocht, water en ongedierte!

Jarenlange ervaring , moderne productiemethodes en efficiëntie zijn de peilers waardoor Jamet al jarenlang de meest verkochte vouwwagen is. Veel vouwwagen voor een aantrekkelijke prijs hebben ze bij Jamet altijd goed begrepen. Dat dit niet alleen mogelijk is in de klasse van een Jamet Louisianna en een Jamet Arizona bewijst Jamet alweer vele jaren lang. Ook de snel opzetbare Outdoor modellen hoeven niet heel veel geld te kosten. Door slim , economisch en doordachte product en productie lijnen zijn ook outdoor en tenttrailer modellen aantrekkelijk te fabriceren. Voor een aantrekkelijke vouwwagen of tentrailer moet men Jamet gezien hebben.