3Dog TrailDog

3Dog Traildog 2016

De grootste in onze roedel en in opbouw niet minder efficient

De dag beginnen met een blik in de verte. Een dal verzonken in de mist en nieuwe avonturen liggen voor u. Een stevig ontbijt met het hele gezin en dan fris de nieuwe dag in …
De TrailDog is de grootste van de roedel. De extra grote hoofdtent met elf vierkante meter kan indien nodig onderverdeeld worden, zodat er bijvoorbeeld een aparte ruimte voor de kinderen ontstaat. Ondanks de grootte is de opbouw en afbraak even gemakkelijk en snel als bij alle andere modellen. Ook voor de TrailDog zijn er aanbouwtenten, waardoor de bijkomende oppervlakte van de woonruimte tot 36 vierkante meter vergroot kan worden.

3Dog Traildog Offroad

Wilt u dwars door de velden en zo de bergen in met een vouwwagen? 3Dog is de enige vouwwagen die een Offroad tenttrailer heeft. Als optie kunnen alle 3Dog tenttrailers als Offroad vouwwagen worden gemaakt. Want het zijn niet alleen de banden die anders zijn maar elk onderdeel van deze off-road aanhangwagen is speciaal uitgedacht en op optimale terreinbestendigheid en kracht geselecteerd. aangezien beelden meer zeggen dan duizend woorden kunt u hieronder het filmpje bekijken over de Offroad 3Dog tenttrailer. x

Wat een uitzicht

De TrailDog is met zijn twee grote ramen ten alle tijde open en goed te ventileren – u bepaald of u de zon binnenlaat of buitensluit!
Zoals bij alle modellen kunnen de tentafdekkingen van de grote panorama ramen met de bijgeleverde tentstokken tot zonneluifel worden omgebouwd.

Logeer – of kinderkamer?

De optioneel verkrijgbare ruimteverdeler maakt het mogelijk om met eenvoudige handelingen de woonruimte om te bouwen.
Een gelijkwaardige ruimteverdeler is er bij elk model ook voor het slaapgedeelte. Direct voor het grote bed op de aanhanger kunt u een scheidingswand installeren en naar keuze met stof of een horgaas afsluiten. Dat maakt uw slaapkamer nog gezelliger en biedt bijkomende bescherming tegen insecten.

Waar laat ik mijn bagage?

De bagagruimte is eenvoudig te bereiken via een grote klep onder het matras, of via de achterkant van de aanhanger. zo kunt u ten alle tijde overal bij. U hoeft alleen dat eruit te halen wat u direct nodig heeft, zonder hiervoor uw woonoppervlak te moeten gebruiken.
1.280 Liter laadvermogen in de aanhanger zorgen voor het grootste laadoppervlak in de wereld van vouwwagens en trailertenten en dat om echt alles mee te kunnen nemen….want zeg nou zelf…we blijven toch echte Hollanders.

Voordelen op een rij

 • hoge kwaliteit en stevige constructie
 • snelle en eenvoudige montage en demontage
 • Zelfs zonder een vouwwagen gebruikt voor transport
 • veel bergruimte en een hoge belastbaarheid
 • uitbreidbaar modulair systeem
 • modern design en geavanceerde functionaliteit
 • comfortabel rijgedrag en een laag eigen gewicht
 • lage onderhoudskosten
 • ingenaaide vloer in de hoofdtent
 • goed binnenklimaat, hoge slaapcomfort
 • hele tent gebied beschermd tegen de kleinste insecten
 • extra sterke A-frame voor het vervoer van extra lasten

Op tour met de 3Dog Traildog

x