3Dog ScoutDog

3-dog-scoutdog-buiten

11

 

 

 

Het kleinste model in ons assortiment maar absoluut niet te onderschatten !!

Maar liefst negen vierkante meter oppervlakte wordt verdeeld over het comfortabele slaapgedeelte en het naar de zijkant uitgeklapte woongedeelte. Dankzij het geïntegreerde kuipgrondzeil blijft alles droog, zelfs tijdens het supersnelle uit- en invouwen. Met de aanbouwtenten hebt u op elk moment de mogelijkheid om de ScoutDog te vergroten met nog eens tien vierkante meter woonoppervlak . Onderweg is de Scoutdog een compacte aanhangwagen. En daarom heeft hij minder luchtweerstand, neemt hij weinig plek in als u hem stalt en ligt hij vooral ook opvallend goed achter de auto.

3Dog Scoutdog Offroad

Wilt u dwars door de velden en zo de bergen in met een vouwwagen? 3Dog is de enige vouwwagen die een Offroad tenttrailer heeft. Als optie kunnen alle 3Dog tenttrailers als Offroad vouwwagen worden gemaakt. Want het zijn niet alleen de banden die anders zijn maar elk onderdeel van deze off-road aanhangwagen is speciaal uitgedacht en op optimale terreinbestendigheid en kracht geselecteerd. aangezien beelden meer zeggen dan duizend woorden kunt u hieronder het filmpje bekijken over de Offroad 3Dog tenttrailer.

x

Veel ventilatie- en verduisteringmogelijkheden

Voor een rijkelijke ventilatie wordt ook bij regenachtig weer gezorgd door de stormkap, die zich bij al onze modellen boven het grote bedraam bevindt. De drie ramen in uw slaapruimte kunnen door tentdoek en/of raamfolie van binnenuit gesloten worden.
Het seriematige zonnenzeil aan de panoramavensters van het woongedeelte en de aanbouwtenten zorgen voor bijkomende schaduw op warme vakantiedagen.

Een grote bagageruimte onder het bed

De bagagruimte is eenvoudig te bereiken via een grote klep onder de matras, of via de achterkant van de aanhanger. Zo kunt u steeds overal bij. U hoeft alleen dat eruit te halen wat u onmiddellijk nodig hebt. De vouwwagen heeft een laadvermogen van 1.280 liter. Een ruimte die helemaal beschikbaar blijft voor uw persoonlijke bagage – en vooral uw strandspullen!

Vele extra mogelijkheden

Door het modulaire systeem van 3 dog is het mogelijk om de vouwwagen in vele verschillende opties op te zetten. Zo is het mogelijk om een grote voortent op te zetten om zo de oppervlakte te vergroten, waarbij de keukenmodule compleet kan verdwijnen in de wagenbak. Wanneer de voortent zonder zijwanden wordt opgezet houdt u alleen een grote zonneluifel voor tijdens de warme dagen. Gebruikt u de voortent niet, dan kan u de keukenerker opzetten om zo de keukenmodule te beschermen en zelf droog te kunnen koken. Deze keukenerker kan eventueel ook aan de andere kant aan de basistent om zo als zonneluifel te dienen

Alle voordelen op een rij

◦topkwaliteit en zeer robuuste constructie
◦snel en eenvoudig uit- en invouwen
◦aanhangwagen kan zonder tent als transportaanhanger worden gebruikt
◦veel bergruimte en een hoog toelaatbaar gewicht
◦uitbreidbaar modulair systeem
◦fris design en vernuftige systemen
◦comfortabel rijgedrag en een laag eigengewicht
◦lage onderhoudskosten
◦ingenaaid kuipgrondzeil in de hoofdtent
◦goed binnenklimaat, hoog slaapcomfort
◦hele tent beschermd tegen de allerkleinste insecten
◦extra sterke V-dissel voor het vervoer van extra spullen

Opgezet binnen 1 minuut

x