Isabella

Isabella is de absolute nummer 1 onder de voortenten.

De allerbeste materialen , een unieke pasvorm en perfecte afspan punten staan garant voor de slogan : “Een Isabella tent staat altijd strak”.  Met ons ruime assortiment Isabella voortenten presenteren wij een collectie waarmee wij het gehele Isabella programma kunnen toelichten. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Onze voortenten en luifels staan op de 2e verdieping die uitsluitend via de trap te bereiken zijn.

Voortenten voor de Caravan

Op de camping breng je veel tijd door in de voortent. Je gebruikt je voortent als woonkamer, eetkamer, opbergruimte en ontmoetingsruimte. Daarom is het belangrijk om voor een voortent te kiezen die op jouw behoeften is afgestemd.

Voortenten voor autocampers / motorhomes

Maak de buitenkamer groter

Onze collectie tenten en accessoires voor campers vormt een ode aan de buitenkamer. Met deze collectie kom je dichter bij de natuur en krijgt je alle ruimte om tot rust te komen en te ontspannen. Met een campertent van ons krijg je een extra buitenkamer. Een buitenkamer waar je je dag begint en eindigt in de natuur – maar waar ook ruimte is voor luwte en schaduw.

De collectie is ontwikkeld voor als je op reis bent – steeds op weg naar nieuwe belevenissen. De tenten en accessoires zijn van lichtgewicht materialen gemaakt en zijn makkelijk op te zetten en af te breken. En wil je ergens langer blijven, dan rits je de tent gewoon dicht en laat je de tent staan, terwijl je met de camper de wereld om je heen verkent.

Het design is eenvoudig en Scandinavisch met duidelijke verwijzingen naar de Scandinavische natuur en het echte campingleven.

Accessoires

Isabella ontwikkelt constant nieuwe functionele accessoires die het gebruik van de voortent nog completer maken. Veel combinaties en slimme details die het de kampeerder nog comfortabeler maken. Kies uit de vele isabella accessoires die het plezier en de kampeerervaring in en rond uw voortent verrijken.