Movers

Onze specialisten staan garant voor montage van bovenstaande mover-systemen.
Uiteraard zijn wij bereikbaar om antwoord te geven op al uw vragen. Tel. 0252-536087

De Truma Mover SR is geschikt voor caravans tot 1800 kg met een enkele as. Adaptorsets zijn voor alle courante chassis tegen meerprijs leverbaar. Het plaatsen van de aluminiumrollen op de banden gebeurt handmatig d.m.v de opzethendel langs één zijde. Door een draaihoek van 120° is (geringe) lichamelijke inspanning noodzakelijk.

De Truma Mover SER is het luxe model met de nieuwe Durasoft aandrijving.
Bij dit systeem worden de rollen door middel van een simpele druk op de knop van uw draadloze afstandsbediening op en van de banden geplaatst. De Mover SER is geschikt voor caravans tot 1800 kg met een enkele as. Adaptorsets zijn voor alle courante chassis tegen meerprijs leverbaar. Met de afstandsbediening manoeuvreert u tot op de millimeter nauwkeurig en veilig, zelfs op hellingen. Veiligheid: extra veiligheidsstekker (13-polig) voorkomt abusievelijk in bedrijf zetten van de mover (b.v. tijdens het rijden)

De Truma Mover TER is het unieke systeem voor alle caravans met een dubbele as (tandem) tot max. 2.250 Kg.
Uniek: bij het rijden van bochten draait de motor aan de buitenkant continu en aan de binnenkant pulserend. Zo wordt verhoogde slijtage van de banden vermeden. Bij dit systeem worden net als bij de Mover SER de rollen door middel van een simpele druk op de knop van uw afstandsbediening op en van de banden geplaatst. Veiligheid: extra veiligheidsstekker (13-polig) voorkomt abusievelijk in bedrijf zetten van de mover (b.v. tijdens het rijden)