Hanwag

Hanwag is in 1921 ontstaan in het Duitse dorpje Vierkirchen vlakbij München in Duitsland. Oprichter HANs WAGner heeft de firma naar zijn eigen naam vernoemd. De familie Wagner is een bekende familie in de wandel en bergschoenenwereld want zijn broer Lorenz Wagner (Lowa) en Alfred Wagner (Hochland) zijn beide schoenmaker en hebben hun eigen onderneming: Lowa en Hochland. Sinds de oprichting produceert Hanwag hun wandelschoenen vanuit hun hoofdvestiging in Vierkirchen. Hierdoor is iedere Hanwag schoen ‘Made in Europe’.

Over de schoen

De schoenen van Hanwag staan bekend om hun perfecte pasvorm, robuustheid en de hoogwaardige materialen die gebruikt worden. Hanwag is een innovatief schoenenmerk en heeft bijvoorbeeld speciale schoenen voor mensen met een Hallux vulgus knobbel. Daarnaast garandeert Hanwag dat iedere schoen verzoold kan worden waardoor de lange levensduur van de schoen wordt gegarandeerd.

Hanwag bij DE JONG

Bij DE JONG Recreatie vindt u heren en dames wandelschoenen vanaf maat 35 t/m maat 47 en een aantal modellen tot maat 49. Dit zijn zowel hoge als lage modellen waardoor wij altijd een passende schoen voor u kunnen vinden. Wanneer de Hanwag schoen niet passend is voor uw voet, hebben wij meer dan 40 andere modellen van onder andere Lowa, Meindl, Grisport, Salomon en Teva in ons assortiment.