Nieuw-Vennep

Bergschoenen wandelschoenen Nieuw-Vennep

 

Berg- en wandelschoenen

Wat is het verschil tussen berg en wandel- schoenen? De eerste is wat steviger en omsluit vaak de enkel.

Bergschoenen

Op de www.jongcreatie.nl vindt je onder outdoorshop berg- en wandelschoenen. Berg en wandel- schoenen kunnen doorgaans van hetzelfde materiaal gemaakt zijn en daarom kijken we naar onze wandelschoenen.

Wandelschoenen

De schoenen van De Jong Recreatie zijn online te bestellen en onder de hyperlink die je vindt op de pagina van outdoorshop- wandelschoenen, staat informatie over (o.a.) waar je op moet letten, welke maat schoenen je dient aan te vinken als je online gaat bestellen, het aanschaffen van waterdichte schoenen of juist niet en daarnaast een zeer uitgebreide tekst over de juiste schoenen voor verschillende omstandigheden.

De Jong Recreatie in Nieuw-Vennep

De Jong Recreatie is gevestigd in regio Nieuw-Vennep, maar omdat we schoenen ook online aanbieden kun je met gemak online winkelen. Onder ‘(wandel)schoenen online) vind je maar liefst 2 pagina’s aan schoenen. Je kunt sorteren op prijs (hoog-laag, laag-hoog), populariteit en titel (A-Z,Z-A). Daarnaast kun je de manier van weergave selecteren, 3 naast elkaar en 6 onder elkaar of allemaal onder elkaar (wat het iets overzichtelijker maakt). Klik een van de schoenen aan, bijvoorbeeld de eerste Lowa Renegade GTX Mid Men Slate/Olive, die worden genoemd als ‘waarschijnlijk de meest verkochte berg(toch berg!) schoenen in Europa’ en je krijgt direct een plaatje te zien. Ook een plaatje van de zool wordt weergegeven. Een uitgebreidere omschrijving plus optioneel meer informatie en de beschikbare maten? De maten worden weergegeven in Engelse maten. Dat is even omrekenen naar de maten van Nederland via de matentabel. Vervolgens kun je de schoen toevoegen aan je favorieten, of kun je hem direct bestellen!

 

Hoelang duurt bestellen?

Doorgaans is de levertijd 3-5 werkdagen. Dat ligt er maar net aan of de schoenen op voorraad zijn. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen ons De Jong Recreatie in Nieuw-Vennep via 0252-536 088, of mailen naar info@dejongrecreatie.nl.