kampeertafels

Iedereen die gaat kamperen heeft wel een tafel nodig. Het hangt er dan wel van af wat uw vakantiedoelstelling is. Als er trekkend wordt gekampeerd gaat er een compacte lichtgewicht tafel mee en met een caravan een grotere stabiele kampeertafel. De Jong Recreatie heeft hiervoor dus ook alle tafels in haar collectie. Hieronder staat de verschillende soorten tafels.

1 tot 2 persoonstafels

De 1 a 2 persoonstafels zijn lichte en compacte tafel. Deze tafels zijn vaak van aluminium of kunststof gemaakt. Om meer ruimte te besparen kan ook uw tafelblad worden dubbel geklapt. Om nog meer ruimte besparen kunt u ook kiezen voor een krukje met oplegblad.

3 tot 5  persoonstafels

De 3 tot 5 persoonstafels zijn de meest gangbare tafels. Deze tafels zijn er in vele verschillende soorten. De meeste tafels zijn van aluminium gemaakt en een enkele van staal. Voor de tafels geldt wel hoe zwaarder te tafel hoe stabieler de tafel is. Een ander belangrijk punt is de verstelbare hoogte van de tafel. Sommige tafels zijn met 1 poot bij te stellen en andere met alle poten. De Jong recreatie heeft een groot aantal 3 tot 5 persoonskampeertafels.

Naast de losse tafels geeft De Jong Recreatie ook de vierzitters. Deze vierzitters zijn er ook in verschillende afmetingen, gewichten en materialen.

5+ persoonstafels

Ook voor de grotere gezinnen heeft De Jong Recreatie een assortiment aan tafel. Deze 5+ persoonstafels zijn groter en hierdoor ook wat zwaarder dan de gemiddelde tafel.

Wilt u onze gehele collectie zien? Kom dan naar onze winkel of bestel via onze webshop.