Kampeerstoelen

Heeft u een nieuwe kampeerstoel nodig? Dan bent u hier op het goede adres. Iedereen wilt graag een goede stoel maar heeft een andere smaak en verwachtingen van een stoel. Hierbij komt ook nog kijken dat iedereen een andere bouw heeft waardoor iedere stoel anders aanvoelt. Omdat er diverse stoelen zijn om informatie over te geven heeft De Jong recreatie een indeling gemaakt. ligbedden, relaxstoelen, eettafel stoelen, vouwstoelen, kinderstoelen,  klapstoelen, krukjes en strandstoelen. U kunt deze ook bekijken in onze webshop.

Ligbedden

Wat Ligbedden zijn is vast bekent. Bedden waarop u kunt liggen. Deze gaan mee op vakantie maar worden ook zeer vaak thuis gebruik om te zonnen in de achtertuin. Er bestaan verschillende ligbedden. Sommige zijn klein om te bergen maar duurt het langer om op te zetten, andere zijn snel uit te klappen en direct klaar voor gebruik. Bij de meeste ligbedden kan de hoofdsteun ook omhoog waardoor u niet horizontaal hoeft te liggen.

Relaxstoelen

Relaxstoelen zijn stoelen waarop u normaal kunt zitten maar ook als ligstoel kan gebruiken om te zonnen. Dit zijn stevige en sterke stoelen. De Jong Recreatie heeft deze relaxstoelen van de merken Lafuma en Crespo. De maximale gewichten verschillen wel per relaxstoel, maar de sterkste kan tot 150 kg.

Campingstoelen

Camping stoelen zijn de stoelen op eettafel hoogte. Het zijn stevige aluminium stoelen. De dunste stoel is van Crespo, de al-238 heeft een ingepakte hoogte van 6.5 cm. Voor lange mensen hebben wij de al-240 van Crespo of de Dynamix xl van Umefa. Voor de bredere mensen heeft De Jong Recreatie de Crespo-238 of Westfield stoelen. Wilt u persoonlijke informatie wat voor u de beste campingstoel is? Kom gerust langs bij De Jong Recreatie

Voetenbanken

Voor de campingstoelen bestaan er ook voetenbanken. Hierdoor kunnen de benen ook genieten van de zon. Deze voetenbanken zijn per merk verschillend. Het is niet de bedoeling om op de voetenbanken te zitten want een voetenbank is alleen voor de voeten bedoeld.

Vouwstoelen

Vouwstoelen zijn stoelen die makkenlijk in te klappen zijn als een parasol. Bij iedere vouwstoel zit een tas met draagriem waardoor hij makkelijk mee is te nemen. Een andere naam voor een vouwstoel is ook wel een visstoel. Deze vouwstoelen zijn er ook in diverse variaties. Zo zijn er vouwstoelen die enkel een zitting hebben met armleuning, andere vouwstoelen hebben in die armleuning een rond gat om wat te drinken in te doen en andere hebben een kunststof armleuning.

Kinderstoelen

Als de volwassenen lekker kunnen zitten moeten de kinderen dat ook kunnen. Zo heeft De Jong Recreatie een kinderstoel met beestenmotieven of een zelfde stoel als papa en mama maar dan op kinderformaat. Als het etenstijd is, is het wel zo gezellig dat de kleinste kinderen ook aan tafel kunnen zitten. Hiervoor bestaan babystoeltjes en ook kinderzitjes die tot tafel hoogte komen.

Klapstoelen

Klapstoelen zijn de stoelen die het kleinste zijn op te vouwen. Vaak is de dikte maar 3 cm en is die 50 cm lang, hierdoor dus ideaal om mee te nemen. Ook het gewicht is erg laag. Deze vouwstoelen die De Jong Recreatie heeft zijn allemaal van het merk Bo-camp. Dit merk heeft ons vertrouwen en wij ondervinden hier ook geen problemen mee. Deze stoelen zijn niet alleen voor het kamperen erg handig vaak nemen mensen ze ook mee naar strand of naar het meer.

Krukjes

Op krukjes kan ook gezeten worden. De Jong Recreatie heeft diverse verschillende krukjes. Zo zijn er krukjes die ook gebruikt kunnen worden als tagel met een optioneel bovenblad, krukjes met een rugleuning en krukjes met een kunststof bovenkant. . De meeste krukjes zijn compact in te pakken en ook erg licht in gewicht.

Strandstoelen

Op vakantie maar ook op vrije dagen gaan veel mensen naar een stand of een meer. Voor iedereen die niet wil liggen op zand, gras of stenen zijn er strandstoelen. Deze stoelen zijn gemaakt van aluminium en kunnen beter tegen zout dan andere stoelen. Ook zijn ze zo gemaakt dat ze handig te vervoeren zijn door middel van een handvat of schouderband.