Kampeershop

Het assortiment van onze kampeerwinkel DE JONG Recreatie richt zich niet alleen op kamperen, maar ook op buiten recreëren! En dat niet alleen op de camping! Maar ook op het strand of in het bos. Een picknick in het park, barbecueën in de achtertuin of op het balkon. De JONG heeft de accessoires die u daarbij kunt gebruiken. Lichtgewicht, makkelijk mee te nemen, aantrekkelijk geprijsd en nog mooi ook. Kortom: alles voor uw vrijetijdsbesteding onder 1 dak!

In onze shop zijn diverse shops in shop gerealiseerd. In deze shops in shop staan de artikelen van die leverancier ruim en overzichtelijk opgesteld. Onze ervaren medewerkers helpen u graag en kunnen u waar nodig advies geven over vele kampeerzaken

In onze kampeerwinkel kunt u terecht voor o.a. de volgende productgroepen:

 

U kunt bij DE JONG Recreatie ook uw kleine elektrische apparaten met een stekker, lampen en batterijen inleveren. Wij zijn een inleverpunt van Wecycle en Stibatt.

Met ingang 1 januari 2017 zijn wij inleverpunt voor klein elektrische apparaten, lampen en batterijen geworden via WeCycle en Stibatt.

U kunt deze nu op Beeklaan 18a, 2191 AB Hillegom/De Zilk inleveren.      

Binnen De Jong werden papier, plastic, metaal, grote accu’s, naast het “gewone” al gescheiden verwerkt.