Isabella Commodore Insignia

Commodore Insignia

DE NIEUWE COMMODORE INSIGNIA VOORTENT IS EEN CHIQUE VERSCHIJNING MET ELEGANTE DETAILS. DE CARAVAN VOORTENT IS RUIM, LICHT ÉN ADEMEND.

De Commodore Insignia Isabella voortent is een chique verschijning die ruim, licht én ademend is. De nieuwe Isacryl kleuren Insignia Blue en Silver voorzien van luxe print geven deze 300 cm diepe caravan voortent een zeer fraaie uitstraling. Het ademende Isacryl materiaal van de Commodore Insignia is bijzonder kleurvast en vochtregulerend, samen met de diverse ventilatiemogelijkheden zorgt dit voor een prettig binnenklimaat in de caravan voortent. Met het door Isabella standaard voorgemonteerde frame is deze caravan voortent eenvoudig op te zetten en uitermate geschikt voor een lang kampeerseizoen, vakantie of weekendje weg.

De Commodore Insignia is leverbaar met een lichtgewicht CarbonX glasvezel frame, een stabiel Zinox staalbuis frame of een ultra sterk Zinox Megaframe. Voor nog meer ruimte in deze toch al royale caravan voortent kun je de Commodore Insignia uitbreiden met een uitbouw in dezelfde chique kleurstelling, de Annex 250 Insignia met CarbonX lichtgewicht frame.

Bijzonder ademend materiaal, 295 g/m2
Robuust Zinox staalbuis frame met T-Rex-stangklemmen
Zinox MegaFrame 300 is een krachtig staalbuisframe (materiaaldikte: 32 mm/1,2 mm) met gelaste hoeken en dubbele schroefvergrendeling op de
stokken.
CarbonX lichtgewicht frame met IsaFixstangklemmen.