Hoofddorp

DE JONG Kampeer & Recreatie: wandelschoenen, kampeeruitrusting, camper & caravan en nog veel meer!

Uitgebreide keuze wandelschoenen en bergschoenen nabij Hoofddorp

De Jong Recreatie is een nabij Hoofddorp gevestigde outdoorshop die ook een uitgebreid assortiment van wandelschoenen en bergschoenen kent. Door dit brede aanbod bedient De Jong Recreatie zowel liefhebbers van korte wandeltochten door dorpjes of natuurgebieden als fanatieke wandelaars die voor langere tijd de natuur in trekken. Sporadische wandelaars die de gebaande paden volgen, vinden bij De Jong Recreatie één van de grootste collecties lage of halfhoge wandelschoenen van Hoofddorp en omstreken. Sportievelingen die door ruiger gebied trekken, kunnen op hun beurt bij deze outdoorshop kiezen uit één van de meest diverse verzamelingen hoge wandelschoenen of bergschoenen van Hoofddorp en de omliggende dorpen. Doordat de wandel- en bergschoenencollectie van De Jong Recreatie verschillende merken van uiteenlopende prijsklassen omvat, vind je hier bovendien voor elk budget geschikt schoeisel.

Vind perfect passende lage/middelhoge wandelschoenen in Hoofddorp e.o.

Lage wandelschoenen zien eruit als regulier schoeisel. De zolen van wandelschoenen zijn echter stukken flexibeler, zodat hier langere tijd op gelopen kan worden zonder last te ondervinden van kleine of grote pijntjes. Voor een prettige, pijnloze wandeltocht is het ook belangrijk om de juiste maat wandelschoenen te dragen. Jouw ideale schoenmaat kan bij wandelschoenen anders zijn dan bij ander schoeisel. De Jong Recreatie heeft ervaren personeel in dienst dat je graag helpt bij het vinden van wandelschoenen in een maat die perfect aansluit op jouw voeten.

Kies uit één van de breedste collecties bergschoenen van Hoofddorp e.o.

Zoek je graag je eigen weg door de wildere delen van de natuur, dan heb je schoeisel nodig met extra ondersteuning. Zogeheten bergschoenen, die doorlopen tot boven de enkel, bieden deze steun. Bij De Jong Recreatie kan je kiezen uit tal van verschillende modellen. Welke bergschoen bij jou past, hangt onder andere af van je eigen gewicht en dat van de bepakking die je onderweg meedraagt. De deskundige medewerkers van De Jong Recreatie hebben ook advies en raad paraat voor iedereen die zoekt naar voor hem of haar geschikte bergschoenen.