Enthousiaste en bekwame mensen gezocht !!!

De Jong Kampeer en Outdoor is een grote speler in de Kampeer en recreatie branche:

Met circa 30 mensen verdeeld over de afdelingen:
De Jong Technocenter – Verkoop campers, caravans, vouwwagens – boekhouding – Kampeer en vrije tijdsshop proberen wij onze klanten op een vakbekwame manier te helpen om een prettige vakantie voor te bereiden.
I.v.m. verdere professionalisering en groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar:

Magazijnmeester:
In ons centrale magazijn verzorg je de volledige goederen stroom naar de diverse afdelingen.
Uiteraard heb je logistieke bekwaamheden en ben je accuraat maar begrijp je ook dat de goederen op de verkoopvloer verkocht moeten worden dus zo spoedig mogelijk het magazijn weer moeten verlaten .
Je hebt een MBO logistieke opleiding en enige affiniteit met techniek .
Enige vaardigheid in de Duitse en Engelse taal is tevens gewenst .

Verkoper technische afdeling :
In onze kampeer en outdoorshop ben jij de verkoper in de technische afdeling: Interesse in- en kennis van alle technische accessoires die in en op de moderne campers en caravans voorkomen is een pré.
Behalve directe verkoop aan de klant doe je ook de bestellingen van alle op en inbouw accessoires die bij de camper of caravan verkocht zijn .
Tevens vindt je het leuk om nieuwe kennis op te doen en deze over te brengen op onze klanten. Naast algemene kennis van techniek bezit je de nodige commerciële vaardigheden.
Denk je dat jij de geschikte kandidaat bent voor één van deze functies: Stuur dan je CV en motivatie naar: hans@kampeercentrumdejong.nl
*Salariëring in ons bedrijf vindt plaats conform de CAO voor motorvoertuigen en tweewielerbedrijven. ( BOVAG)