DE JONG Kampeer & Recreatie zoekt jonge ontwerpers 

Het afgelopen jaar is er veel veranderd in de shop van DE JONG Kampeer&Recreatie. Met nog een overzichtelijkere winkel en een ruimer assortiment is het voor iedere kampeerder een lust om rustig te komen winkelen.

Voor de kinderen is het niet altijd interessant om naar die “saaie” kampeerspullen te moeten kijken en de vragen van je ouders of grootouders te moeten luisteren. Veel leuker is om te gaan spelen. Nu mag dit niet in al die dure caravans, campers en tenten. En rennen in de winkel is ook niet toegestaan. Dit is wel jammer, maar wel te begrijpen.

Je kunt wel spelen aan de speelgoed tafel met lego. Wel een beetje simpel, maar beter dan mee te “sjokken” in die winkel. Om het nu nog leuker voor de kinderen te maken, hebben wij de ruimte bij de speeltafel vergroot.

Nu zijn wij op zoek naar kinderen die een leuk idee hebben om de wand van 5 meter breed en 2 meter hoog op te vullen. Het is de bedoeling dat alle kinderen daar een leuke tijd kunnen doorbrengen als papa en mama of opa en oma in de winkel alle kampeerartikelen aan het uitzoeken zijn.

Wij denken bijvoorbeeld aan een school bord. Dit kan met verschillende vormen en kleuren, maar een ander idee is natuurlijk ook welkom. Wij willen wel graag dat het thema over vakantie gaat.

Voor het ontwerp van de jonge ontwerper, welke wij het leukste vinden, stellen wij een  prijs beschikbaar: 4 toegangskaarten  (je kunt je ouders en een vriend/vriendin mee nemen) voor de kindervoorstelling:

IEORG IDUR  van de toneelgroep UNIEKE ZAKEN

De voorstelling is zondagmiddag  24 december 2017 om 15:00 uur

 

Toneelschuur & Filmschuur
Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem

https://www.toneelschuur.nl/theater/ieorg-idur

 

Stuur je inzending voor 1 december 2017 op naar:

DE JONG Kampeer & Recreatie

Beeklaan 18a,

2191 AB HILLEGOM-DE ZILK

 

Of via email: shop@dejongrecreatie.nl