Eriba Nova Light 2018

Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compact klasse bieden? De ERIBA Nova Light geeft daarop een volledig nieuw antwoord. Bij een opbouwlengte van ca. vijf meter herbergt hij gemakkelijk maximaal vier personen – met veel bewegingsvrijheid en het bewezen uitvoeringen kwaliteitsniveau van een ERIBA Nova. Een heleboel opbergruimte, veel extra laadmogelijkheden, een hoge veiligheid en bescherming garanderen dat u zonder problemen uw vakantiebestemming bereikt en ook weer veilig thuiskomt.

Opdat u ook zo ontspannen mogelijk kunt reizen, biedt de ERIBA Nova Light een voortreffelijk slaapcomfort met ruime bedden, koudschuimmatrassen, matrasbeschermingshoezen, enz., en bovendien een comfortabele en gezellige woonruimte. De functioneel ingerichte keuken laat niets te wensen over, evenmin als de comfortabele badkamer met zijn talrijke opbergmogelijkheden.

Wooncomfort

Het wooncomfort is voortreffelijk, de beschikbare ruimte is verrassend groot, de buitenmaten gering en de unieke positie van dit mobiele appartement bepaalt u zelf. Op de ruime zitbank van de Nova Light 465 geniet u van een hoog zitcomfort en bovendien van een weids uitzicht door de drie grote panoramische ramen. Daarnaast is de Eriba Nova Light eenvoudig om te bouwen: Alle zitkussens zijn comfortabel gevormd en laten zich  in een handomdraai omvormen tot een comfortabel bed.

Keukencomfort

De keuken biedt alles, wat men voor grote kookkunsten nodig heeft. Door de grote ramen kookt u alsof u buiten staat. Dit koken doet u op een 3-pits kooktoestel waarbij u de multifunctionele gootsteen tevens kan gebruiken als aanrecht met de snijplak. Door de vele bergruimte met handig sluitmechanisme voor de keukenspullen is alles binnen handbereik en ook in de 80 liter koelkast met 15 liter vriesvak is een heleboel ruimte.

Slaapcomfort

Met de bedden van de Eriba Nova Light slaapt u zoals thuis. Op de meer zone koudschuimmatrassen en afneembare matrasbescherming heeft u een uitstekend slaapcomfort. Bij de enkele lengte bedden kunt u het ligoppervlak zonder problemen vergroten. Onder de bedden heeft u ook nog eens een reusachtige bergruimte om alles in op te slaan.

Sanitaire voorziening

De compacte badkamer verschaft u voldoende ruimte voor uw dagelijkse lichaamsverzorging en biedt plaats voor de daartoe benodigde accessoires. Optioneel kunt u de douche voorzien van een sproeikop en een douchegordijn. De spanbanden bij de open vakken houden alles vast, wat er onderweg niet mag uitvallen. De afsluitbare opbergkasten bieden voldoende plaats voor alle badkamerspullen.

Indelingen en technische gegevens

 • ERIBA Feeling en Nova Light Nova L 425

  Basis price 20.740,-
  Opbouwmaten 607×217
  Slaapplaatsen 3
 • ERIBA Feeling en Nova Light Nova L 442

  ERIBA Feeling en Nova Light Nova L 442

  Basis price 22.340,-
  Opbouwmaten 667×217
  Slaapplaatsen 3
 • ERIBA Feeling en Nova Light Nova L 465

  ERIBA Feeling en Nova Light Nova L 465

  Basis price 22.140,-
  Opbouwmaten 607×225
  Slaapplaatsen 3
 • ERIBA Feeling en Nova Light Nova L 470

  Basis price 22.140,-
  Opbouwmaten 647×217
  Slaapplaatsen 3