Eriba Feeling 2019

Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd.

Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie met een comfortabel woongevoel: de lichte en wendbare ERIBA Feeling. Deze modellenreeks combineert op ideale wijze de rijtechnische voordelen van de hefdak-caravan met een royaal woonruimteconcept. Voor de beste airconditioning zorgt de unieke PUAL-technologie met zijn uitstekende isolatiewaarden. En dankzij het lage eigen gewicht kunt u nog allerhande bagage meenemen. Ruime, gezellige zitgroepen en ligmogelijkheden zorgen voor een woon- en slaapcomfort dat aan de hoogste eisen voldoet.

 

Comfortabel eten

In de zitgroep van de ERIBA Feeling 425, hier afgebeeld met de stofcombinatie “Fayon”, kunt u heel comfortabel en gezellig maaltijden nuttigen.

Uitnodigend woongevoel

Het houtdecor Chiavenna Nussbaum zorgt ervoor dat het gevoel van ruimte en het lichte interieur van de ERIBA Feeling volledig tot hun recht komen.

Ruim interieur

In de zitgroep van de ERIBA Feeling is ruimte genoeg voor 4 personen die bijvoorbeeld gezellig samen kunnen genieten van het ontbijt.

Sfeervol kleurconcept

De zitgroep van de ERIBA Feeling is licht en vriendelijk dankzij de perfect op elkaar afgestemde combinatie van Chiavenna Nussbaum als houtdecor en de mooie kussenstof Fayon.

Indelingen en technische gegevens

 • ERIBA Feeling en Nova Light Feeling 425

  ERIBA Feeling en Nova Light Feeling 425

  Basis price 20.240,-
  Opbouwmaten 607×217
  Slaapplaatsen 3/ +2 (O)
 • ERIBA Feeling en Nova Light Feeling 442

  ERIBA Feeling en Nova Light Feeling 442

  Basis price 21.540,-
  Opbouwmaten 667×217
  Slaapplaatsen 3/ +2 (O)
 • ERIBA Feeling en Nova Light Feeling 470

  ERIBA Feeling en Nova Light Feeling 470

  Basis price 21.340,-
  Opbouwmaten 647×217
  Slaapplaatsen 3/ +2 (O)