Eriba Feeling 2018

Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

Licht, wendbaar en sportief. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie met een comfortabel woongevoel. Gemakkelijk te hanteren door zijn compacte buitenafmetingen, ook op de camping. Deze modellenreeks combineert op ideale wijze de rijtechnische voordelen van de hefdak-caravan met een royaal woonruimteconcept. Voor de beste airconditioning zorgt de unieke PUAL-technologie met zijn uitstekende isolatiewaarden. Dankzij zijn comfort wekt de ERIBA Feeling al bij de start van de reis de eerste vakantiegevoelens op. En dankzij het lage eigen gewicht kunt u nog allerhande bagage meenemen. Ruime, gezellige zitgroepen en ligmogelijkheden zorgen voor een woon- en slaapcomfort dat aan de hoogste eisen voldoet. De keuken en badkamer bieden tal van handige opbergmogelijkheden. Het ERIBA-gevoel combineert op een unieke manier de technische voordelen van een wagen met hefdak met een ruim woonruimteconcept. Zo is het compacte kleintje ideaal voor lange tochten. Dankzij de zich over de gehele achterzijde uitstrekkende rangeerbeugel is hij ook op de camping gemakkelijk te hanteren. Voor de beste airconditioning zorgt de unieke PUAL-technologie met zijn uitstekende isolatiewaarden.

Wooncomfort

De Eriba Feeling is modern en aantrekkelijk ingericht. De Eriba Feeling geeft een aangenaam ruimtegevoel en een sportief reisgevoel overal ter wereld. In de zitgroep van de ERIBA Feeling 425, hier afgebeeld met de stofcombinatie “Rivera”, kunt u heel comfortabel en gezellig maaltijden nuttigen.

Keukencomfort

De compacte keuken van de Eriba Feeling biedt alles wat u voor een onbekommerde vakantie nodig heeft. Het optionele, eenvoudig te bedienen en te reinigen 3-pits kooktoestel maakt ook uitgebreide menu’s mogelijk. Opengeklapt dient de glazen afdekking als bescherming tegen het vuur. Daarnaast heeft de Eriba Feeling een koelkast van 80 liter met een afzonderlijk uitneembaar vriesvak. Samen met de openklapbare dakkasten heeft u veel ruimte om alle producten van thuis mee te nemen.

Slaapcomfort

In de Eriba Feeling rust u bijzonder comfortabel en ontspannen op hoogwaardige koudschuimmatrassen. De praktische led-spots aan het hoofdeinde van de bedden zorgen voor een optimale verlichting, zowel ’s nachts als overdag. Daarnaast is er een optioneel Eriba-slaapdak. Dit Eriba-slaapdak brengt u in hogere sferen. het biedt u een extra ligoppervlak voor  2 personen zonder een zitgroep om te bouwen met een super uitzicht.

Sanitaire voorziening

De compacte, maar ruime badkamer gecharmeerd door zijn multifunctionaliteit en verschaft een ruim woongevoel met een modern Thetford-toilet. De spanbanden zorgen dat niets uit de open rekjes valt, op verzoek kan ook een douche geïnstalleerd worden.

Indelingen en technische gegevens

 • ERIBA Feeling en Nova Light Feeling 425

  ERIBA Feeling en Nova Light Feeling 425

  Basis price 19.790,-
  Opbouwmaten 607×217
  Slaapplaatsen 3/ +2 (O)
 • ERIBA Feeling en Nova Light Feeling 442

  ERIBA Feeling en Nova Light Feeling 442

  Basis price 21.140,-
  Opbouwmaten 667×217
  Slaapplaatsen 3/ +2 (O)
 • ERIBA Feeling en Nova Light Feeling 470

  ERIBA Feeling en Nova Light Feeling 470

  Basis price 20.940,-
  Opbouwmaten 647×217
  Slaapplaatsen 3/ +2 (O)