HymerCar YellowStone 2018

Hymercar Yellowstone

In de HYMERCAR Yellowstone hebt u nog meer vrije ruimte.

Dat begint bij het groot aantal opbergmogelijkheden en houdt in de slaapruimte nog lang niet op. In de dakkasten kunnen een groot aantal reisartikelen ondergebracht worden, en op de praktische legplankjes kunnen zelfs tijdens de vakantie decoraties neergezet worden. De compacte badkamer is uitgerust met een hoogwaardige opklapbare wastafel en een douche, en vervult ook hier alle wensen.

Voor stellen die op zoek zijn naar onbeperkt comfort, is dit model optimaal geschikt. In het eigen, comfortabel toegankelijke eenpersoonsbed kan men uitstekend en ontspannen slapen. Zo kan men de volgende morgen vol energie een nieuw vakantieavontuur ondernemen – bijvoorbeeld naar het Yellowstone Nationalpark.

Karakteristieken

Technische Brutomassa: 3500 (serie) / 3850-4000 kg (optioneel) ..
Totale lengte: 6,36 m
Breedte: 2,08 m
Totale hoogte: 2,55 m
Stahoogte: 1,90 m
Zitplaatsen: 4
2 slaapplaatsen (serie) / 4 (optioneel)

Extra diepe schuifladen met hoogwaardig automatisch intrek mechanisme maken het gebruik nog comfortabeler.

De V-vormige eenpersoonsbeden, die zich aan het hoofduiteinde aanraken en die naar beneden openen, bieden de mogelijkheid om te knuffelen en toch apart op te staan. De met stof beklede wanden garanderen een aangename temperatuur, ook bij het hoofdeinde. Doordat aan de zijkant de vensters hooggeplaatst zijn, kan de volledige breedte van het voertuig als lig vlak gebruikt worden.

Vier zitplaatsen met het hoogste comfort, veel opbergruimte en de flexibele laadmogelijkheid maken van de Nevada de hulpvaardige begeleider. Het Franse bed met spiegelkast en extra kledingkast creëeren behaaglijkheid.

De kast onder het bed biedt voldoende plaats voor twee gasflessen en diverse andere belangrijke dingen.

Alle HYMERCAR-modellen met badkamer zijn uitstekend geschikt voor zowel een korte trip als voor een langere vakantie. De comfortabele 4-zitters beschikken over voldoende opbergruimte om ook bij langere verblijven van langer dan een week meer dan genoeg voorraad mee te kunnen nemen. Met de aluminium kaderramen en een warmwatervoorziening zijn deze voertuigen gewapend tegen alle denkbare weersomstandigheden. Daarbij komen lage verzekeringskosten en een hoge waardevastheid. Dat maakt van deze HYMERCAR-modellen echte duurzame begeleiders.

Van alle gemakken voorzien.

In de volwaardige keuken met geïntegreerd 2-pits gaskooktoestel, compressorkoelkast van 108 liter en spoelbak komen alle medereizigers aan hun trekken.

Heel groot op een klein oppervlak.

Zo presenteert de hoogwaardige comfortbadkamer zich met praktische opbergruimte achter de spiegelkast en een dakraam voor daglicht.

Intelligent opgeborgen.

Dankzij weldoordachte oplossingen voor opbergruimte en een verticaal te plaatsen bed zijn er nauwelijks paal en perk gesteld aan de belading van het voertuig. Alles wat mee moet, gaat ook mee.

Feilloos beschermd, goed geïsoleerd.

Verbeterde inbraakbeveiliging en winterbestendig dankzij hoogwaardige aluminium kaderramen inclusief praktische verduisteringsplissés en hor.

Bekleding met veel voordelen.

De stoffen bekleding op zijwanden en plafond maakt het interieur niet alleen gezelliger, het dempt ook geluid en heeft een isolerende werking.

Zuinig verbruik.

In de HYMERCAR worden uitsluitend zuinige LED-lampen ingebouwd.

Hymercar Yellowstone indelingHymerpolis.nl

 

 

 

  •  Tot 5 jaar /max. 50.000 km garantie