HymerCar Sydney 2018

hymercar-sydney-header_2013

Niet zomaar een recreatief voertuig. Uw recreatief voertuig.

In de HYMERCAR Sydney wordt de weg naar boven een fluitje van een cent: de bedoplossingen in het bovenste slaapgedeelte zijn niet alleen zeer comfortabel, maar ook gemakkelijk bereikbaar via een trap. Op het 1,50 m x 2,02 m brede bed ligt men in de Sydney niet alleen goed, maar ook op het grootste ligvlak in deze voertuigklasse.

In het onderste gedeelte wacht u een zeer variabel slaap-/woonconcept, dat de meest uiteenlopende slaaprichtingen (in de lengte, dwars, L-vorm) mogelijk maakt en ook op zakenreis volop ruimte biedt voor een ontspannen nachtrust.

Veilig onderweg.

Opdat de accu’s van laptop, smartphone & co. altijd volledig opgeladen zijn, staan standaardstroomaansluitingen (accucapaciteit 160 Ah) in alle belangrijke hoeken en gaten ter beschikking. De zelfklevende dubbele-beglazingsbevestigingen bieden optimale bescherming tegen hitte, kou, zon en ’s nachts tegen ongewenste lichten.
Dankzij een uitgebreid veiligheidspakket met bestuurders- en passagiersairbags, ESP, ABS, ASR, Hill Holder, dagverlichting en nog veel meer.

Alles kan mee.

Dankzij uitgekiende transportoplossingen (behalve de Serengeti), gasflesopbergvak en extra diepe schuifladen met hoogwaardige uitrekvoorzieningen en zelfsluitend mechanisme (behalve de Grand Canyon en Yellowstone).

Alles aan boord.

Gisteren in de bergen, vandaag aan zee, morgen in de stad – en altijd op alles goed voorbereid. Dankzij de compacte afmetingen en intelligente interieuroplossingen opent de nieuwe HYMERCAR een hele nieuwe dimensie aan vrijheid en flexibiliteit. Niet alleen op reis, maar ook in het dagelijks leven.

Volledig uitgerust.

Dankzij de volwaardige keuken met perfect geïntegreerd 2-pitsgasstel, koelkast en groot werkblad.

Dankzij tot maar liefst vijf volwaardige auto zitplaatsen voor maximaal comfort.Ruimte voor iedereen.

 Tot 5 jaar /max. 50.000 km garantie

Hymercar Sydney indeling 2016hymercar-sydney-header_2013-indelingen-2aHymerpolis.nl