HymerCar Sierra Nevada 2018

De HymerCar Sierra Nevada is de gedetailleerde liefhebbers. Doordachte Sleeps met queen-size bed zijn bepalend als hoogtepunten hier. De kast is gemaakt variabele, hetzij met planken of opknoping spoor. Daarnaast is er een praktische dressoir voor toiletartikelen en make-up gebruiksvoorwerpen, die moet worden raken de harten van alle vrouwen sneller kloppen.

De Kompaktbad in HymerCar Sierra Nevada is ook uitgerust met een hoogwaardige vouwen wastafel en een douche. Dankzij de 100-liter zoet water tank uitgebreide douche is op elk moment mogelijk. Niet de ijzige temperatuur van de Sierra Nevada, maar het enthousiasme zal u met kippenvel!

KarakteristiekenTechnische Brutomassa: 3500 (serie) / 3850-4000 kg (optioneel)
Totale lengte: 6,36 m
Breedte: 2,08 m
Totale hoogte: 2,55 m
Stahoogte: 1,90 m
Zitplaatsen: 4
Slaapplaatsen: 2 (standaard) / 4 (optioneel)!

Stroomaansluiting
De power connector is gelegen discreet in de motorruimte van het recreatief voertuig, om mogelijke risico’s als gevolg van lekkage te voorkomen.Hordeur
Ongenode gasten buiten blijvende voor de optionele hor in HymerCar Sierra Nevada. maakt.Kast

De kast onder de bedstee biedt voldoende ruimte voor twee gasflessen en diverse andere belangrijke dingen in HymerCar Sierra Nevada.

Doorgang
De in hoogte verstelbare lattenbodem maakt de vrije doorgang in de achterkant van de HymerCar Sierra Nevada en biedt meer opslagruimte.Fiets ruimte
HymerCar Sierra Nevada – fietsenstalling – opslagruimte – recreatief voertuig met badkamer – AllrounderLeefruimte
HymerCar Sierra Nevada – woonkamer – Recreatief voertuig met badkamer – Allrounder
leefruimte
4 zetels met het hoogste comfort in de woonkamer, veel bergruimte en de flexibele doorlaadopening maken het HymerCar Sierra Nevada naar de behulpzame metgezel. De Franse bed met dressoir en extra garderobe is een uitnodiging om te ontspannen.

TafelDe klaptafel aan de zijwand in HymerCar Sierra Nevada biedt verschillende varianten van het gebruik.
HymerCar Sierra Nevada – klaptafel breidt – woonkamer – Recreatief voertuig met badkamer – AllrounderBeddenDoordachte slaap comfortabel en gemakkelijk toegankelijke bedden zijn doorslaggevend HymerCar Sierra Nevada. Het Plissé rolgordijn bij het raam voorkomt storende lichtbronnen invloed op de verdiende nachtrust.

Keuken in de keuken kunt u lekker de maaltijden maken waar u trek in heeft.

HYMERCAR_Sierra_Nevada_beddenHymerpolis.nl

  •  Tot 5 jaar /max. 50.000 km garantie