HymerCar Sydney Drive 2017

hymercar_sydney-drive_ 2016

Aandrijving staat voor dynamisch, revolutionair, gepersonaliseerde, veelzijdig, uniek – en met al deze attributen kunnen de HymerCar Sydney rijden trefflichst beschrijven. Flexibel Seat selectie en individuele opslagruimte benutten zijn in de voorhoede van de aandrijving modellen. Dankzij het compacte auto-achtige afmetingen en apparatuur, alsmede de unieke HymerCar slaper dak hoogtepunten hij voelt zich zowel in de stad als in de Outback thuis.

Variabele zitplaatsen combinaties, verwijderbare meubelen karkas en aangepaste matrassen oplossingen kunnen een enorme hoeveelheid flexibiliteit in de kleinste ruimte. Het transport van fietsen, ski’s en dergelijke eenvoudig mogelijk is. De HymerCar Sydney Drive is grenzeloze flexibiliteit en het ideale voertuig voor het rijden, slapen en voor het transport van alle soorten.

Karakteristieken

Chassis: Fiat Ducato
Gewicht: 3300-3500 kg
Lengte: 4.96 m
Breedte: 2,05 m
Lengte: 2.30 m
Zitplaatsen: 3-5
Slaapplaatsen: 2-4

Sleeping dak

De slapende dak in HymerCar Sydney Drive herbergt een comfortabel bed met een slaapgedeelte van 1,3 tot 2,0 meter. Ook beddengoed en ga hier voor meer ruimte.
Het meubilair lichaam in de rijrichting is voor individueel gebruik – zoals een keuken met standaard bus kachel of als extra bergruimte.
Keuken of opslagruimteHet meubilair lichaam in de rijrichting is recht in HymerCar Sydney Drive kan afzonderlijk worden gebruikt – zoals een keuken met standaard bus kachel of als extra bergruimte.
Op reis met de HymerCar Sydney Drive, kunt u vrijwel dragen om het even wat, wat je zou willen. De auto heeft altijd de juiste oplossing. Dankzij geavanceerde transportoplossingen voor maximaal 4 fietsen kunnen gemakkelijk worden genomen.

Transportoplossing

Op reis met de HymerCar Sydney Drive, kunt u vrijwel dragen om het even wat, wat je zou willen. De auto heeft altijd de juiste oplossing als een allrounder. Dankzij geavanceerde transportoplossingen voor maximaal 4 fietsen kunnen gemakkelijk worden genomen.
Het meubilair karkas kan worden omgezet in een 1,4 x 2,0 meter bed met behulp van variabele matrassen en biedt tal Sleeps.

 Slaapplaatsen

Het meubilair karkas in HymerCar Sydney Drive kan worden omgezet in een 1,4 x 2,0 meter bed met behulp van variabele matrassen en biedt tal Sleeps.
Hetzij in het eenpersoonsbed versie head to head of naast elkaar in cross-bed. Hij heeft ook een speciale lade voor een compressor koeler.Hetzij in het eenpersoonsbed versie head to head of naast elkaar in cross-bed kan slapen in Sydney HYMER Drive. Hij heeft ook een speciale lade voor een compressor koeler.

Bed lichaam

Het hele bed lichaam HymerCar Sydney Drive kan eventueel met een paar eenvoudige stappen worden verwijderd. Nu kun je zelfs 4 fietsen meenemen.
Er zijn 3-5 comfortabele auto plaatsen beschikbaar. De suspendeerbare zitting kan snel worden geïnstalleerd, de vijfde zitting.

Zitplaats

Er zijn 3-5 comfortabele auto zetels in HymerCar Sydney Drive beschikbaar. De suspendeerbare zitting kan snel worden geïnstalleerd, de vijfde zitting.hymercar_sydney-drive_ indeling 2016Hymerpolis.nl