HymerCar Serengeti 2017

hymercar_serengeti_2016-home

De HymerCar Serengeti brengt ondanks zijn compacte afmetingen, een zeer royale gevoel van ruimte als een recreatief voertuig. Dit is voornamelijk te wijten ook om de uiterst variabel interieur met flexibele bed oplossingen. Met een lengte van 5,41 meter, heeft een moderne Kompaktbad met douche faciliteit als een hoogtepunt.

Veel bergruimte en een grote kledingkast maken het de perfecte partner, zelfs voor langere reizen. Serengeti middelen in de Maasai taal, “de eindeloze land” – en het is dit gevoel van ruimte biedt de HymerCar Serengeti op al uw vakantie reizen.

KarakteristiekenTechn Toegelaten totaal gewicht: 3300-3500 kg.
Totale lengte: 5,41 m
Breedte: 2,08 m
Totale hoogte: 1,90 m
Zitplaatsen: 4
Slaapplaatsen: 2 (standaard) / 4 (optioneel)

Stroomaansluiting

De power connector is gelegen discreet in de motorruimte van het recreatief voertuig, om mogelijke risico’s als gevolg van lekkage te voorkomen.

Hordeur

Ongenode gasten buiten blijvende voor de optionele hor in HymerCar Serengeti maakt.

Doorgang

De passage door de gehele recreatieve voertuig is vrij gehouden. Aldus kunnen zelfs lange voorwerpen gemakkelijk worden getransporteerd HymerCar Serengeti.

 

Vloer
In verdieping overloop is een extra 17-liter opbergvak is met opvouwbare deksel als bergruimte in HymerCar Serengeti.Dakopbergkasten (gesloten)Royale overhead opbergkasten, kledingkast en extra diepe lades met zelfsluitende – het HymerCar Serengeti heeft veel ruimte en bergruimte.Dakopbergkasten (open)Royale overhead opbergkasten, kledingkast en extra diepe lades met zelfsluitende – het HymerCar Serengeti heeft veel ruimte en bergruimte.
Binnenzijde
De HymerCar Serengeti is uniek vooral door middel van een gescheiden en veelzijdig interieur. De compacte reus is eigenaar van een ruime, moderne keuken, een natte ruimte met toilet en douche en beschikt over 4 comfortabele stoelen en maximaal 4 bedden.

De bedden en kledingkast

De standaard beschikbaar, zeer solide midden-bed in de woonkamer, dankzij zijn driebanden leden meer flexibiliteit in HymerCar Serengeti. Het slaapcomfort systeem met hoogwaardige plaat frames en multi-zone koudschuim matrassen belooft een uiterst ontspannen en gezonde slaap.

HymerCar-Serengeti-indeling
Hymerpolis.nl