HymerCar Grand Canyon 2018

Hymercar_grand_canyon_header

Altijd onafhankelijk – in de stad en op het platteland.

Met de HYMERCAR Grand Canyon hebt u overal alles bij u, het maakt niet uit of u in de drukte zit of uw tijd in totale afzondering doorbrengt. Bijvoorbeeld een natte ruimte met roldeur en douchemogelijkheid – voor het weer eens lekker douchen tijdens een langdurige vakantie of snel nog even opfrissen voordat u naar het theater gaat.

In de geluidloze absorptiekoelkast kunt u alles meenemen voor een uitstapje op het platteland of het aperitiefje koelzetten voor een spannende nacht in de stad. Dankzij de 100-liter grote drinkwatertank hoeft u niet op een droogje te blijven zitten en de Truma Combi 4-gaskachel laat u ook niet koud.

Volledig uitgerust.

Dankzij de volwaardige keuken met perfect geïntegreerd 2-pitsgasstel, koelkast en groot werkblad.
Een vaste kledingkast en dakopbergkasten en opbergruimtes onder de bedden maken van de Grand Canyon een echt ruimtegenie. Zo bent u altijd volledig uitgerust en klaar om uit te gaan.

Alles aan boord.

Gisteren in de bergen, vandaag aan zee, morgen in de stad – en altijd op alles goed voorbereid. Dankzij de compacte afmetingen en intelligente interieuroplossingen opent de nieuwe HYMERCAR een hele nieuwe dimensie aan vrijheid en flexibiliteit. Niet alleen op reis, maar ook in het dagelijks leven.

Alles kan mee.

Dankzij uitgekiende transportoplossingen en gasflesopbergvak.

Veilig onderweg.

Dankzij een uitgebreid veiligheidspakket met bestuurders- en passagiersairbags, ESP, ABS, ASR, Hill Holder, dagverlichting en nog veel meer.

Ruimte voor iedereen.

Met maximaal vier zitplaatsen met het hoogste comfort.

Aangename warmte.

Dankzij de geïsoleerde vloer en Truma-Combi-4-gasverwarming.

Altijd fris.

Dankzij natte ruimte met douchefaciliteit en keukenblok met ingebouwde 100-liter watertank.

 

HymerCar Grand Canyon 2016 indeling

 

Hymerpolis.nl

  •  Tot 5 jaar /max. 50.000 km garantie