Hymer Tramp SL 2019

Hymer Tramp SL- grote foto

Consequent van de opbouw tot de uitrusting.

De half-integraal HYMER Tramp SL is voor wat betreft comfortnormen bijna van het hoogste niveau van integraal-campers, terwijl het totale gewicht ver onder 3,5 ton blijft. Met drie innovatieve indelingsconcepten beschikt de HYMER Tramp SL tevens over een dubbele bodem met installaties en keldervakken plus over een vlakke woongedeeltevloer.

Hoogtepunten in de HYMER Tramp SL zijn de enorme stahoogte en bewegingsvrijheid en daarenboven een prachtige uitrusting. Die omvat onder andere: gezellige meubels in een chic design, een hoogwaardige keuken met een koelkast en diepvriezer van 142 l en verlichting van het aanrecht, een voortreffelijk comfort in de slaap- en badkamer, grote verswater- en afvalwatertanks, grote garagedeuren links en rechts en een panoramisch HYMER-dakluik in het woongedeelte – en dat is allemaal standaard. Wij sturen werkelijk een “Super-Tramp” op reis!

Kenmerken

 • Gewicht: 3.500 – 4.500 kg
 • Lengte: 6,99 – 7,79 m
 • Breedte: 2,35 m
 • Hoogte: 2,90 m
 • Slaapplaatsen: 2 – 3

Highlights

 • Grote garagedeuren rechts en links
 • Hoogwaardige en uitgebreide keukenuitrusting inclusief koel-/vriescombinatie van 142 liter
 • Lichtgewichtframe met onafhankelijke wielophanging
 • Dubbele multibodem met keldervakken
 • Grote verswater- (150 liter) en afvalwatertank (130 liter)
 • Ook verkrijgbaar als editiemodel “Ambition”.

Veel plaats en opbergruimte

De HYMER Tramp SL beschikt bovendien over een dubbele bodem met installaties en keldervakken en over een traploze bodem in het woongedeelte. Met een vrije afmeting van 90 cm breed en 114 cm hoog kunt u in de garage ook twee fietsen meenemen en blijft er nog voldoende plaats voor andere campingbenodigdheden. De garage achter in de HYMER Tramp 568 SL heeft een vrije afmeting van 90 x 114 cm (B x H) en is bijgevolg erg comfortabel toegankelijk.

Erg handig is dat u de garage langs beide kanten kunt laden.

Aangezien het queensbed achter in de HYMER Tramp 708 SL in een hoge of lagere uitvoering verkrijgbaar is, bedraagt de vrije afmeting van de beide standaard garagedeuren 70 x 103 cm (B x H) resp. 70 x 80 cm (B x H). De draaglast van de garage achterin is standaard 350 kg, optioneel 450 kg.

Door de dubbele bodem in de HYMER Tramp SL ontstaat een traploos woongedeelte zonder struikelgevaar. Dankzij afneembare deksels zijn opbergvakken in de dubbele bodem, de verswatertank enz. heel gemakkelijk toegankelijk.

Licht en gezellig

De optionele L-vormige zitgroep met draaitafel in de T 568 SL straalt dankzij het meubeldesign Legno Lombardo en het lichte stofdesign Castello een enorme behaaglijkheid uit.

In edel lederdesign

De uitrusting in de woonruimte van de T 588 SL is erg licht en schittert dankzij de nieuwe stofcombinatie in textielleder Cremissimo. Het draaidakluik is standaard ingebouwd.

Zonder hindernissen

Van de cabine tot achteraan heeft de vloer van de woonruimte geen opstapjes. Toch heeft u binnen een grote stahoogte en bewegingsvrijheid.

Vriendelijk en behaaglijk

De comfortabele eenpersoonsbedden achter in de T 568 SL in het meubeldecor Legno Lombardo geven steeds een aangenaam vriendelijke en frisse indruk.

Elegant achterin

Het achterste deel van de eenpersoonsbedden en het meubeldecor Trentino Birnbaum ziet er erg elegant uit – de klap op de vuurpijl is echter de afzonderlijke badkamer achterin.

Prima uitrusting

De keuken in de T 568 SL beschikt standaard over een Smart-Tower-koelkast (142 liter) en veel opbergruimte voor kookgerei en levensmiddelen.

Indelingen en technische gegevens

 • HYMER Tramp SL 568

  HYMER Tramp SL 568

  Verkoopprijs (incl. BTW & BPM) 82.540,-
  Opbouwmaten 699×235
  Slaapplaatsen 2 + 1 (O)
 • HYMER Tramp SL 588

  HYMER Tramp SL 588

  Verkoopprijs (incl. BTW & BPM) 83.940,-
  Opbouwmaten 729×235
  Slaapplaatsen 2 + 1 (O)
 • HYMER Tramp SL 704

  HYMER Tramp SL 704

  Verkoopprijs (incl. BTW & BPM) 87.540,-
  Opbouwmaten 779×235
  Slaapplaatsen 2 + 1 (O)


Hymerpolis.nl

 •  Tot 5 jaar /max. 50.000 km garantie