Hymer ML-I 2018

Hymer ML I buitenzijde

Hymermobil ML-I hoogtepunten

Premium-integraal lichter dan 3,5 ton.

De nieuwe Hymermobil ML-I is een klassiek stijlvolle en wendbare integraal uit de klasse van 3,5 ton met een Mercedes-Benz chassis, gebaseerd op het lichtgewichtconcept van de half-integraal HYMER ML-T. Uitstekend zijn onder andere het omvangrijke standaard veiligheidspakket met de modernste rijdynamiekregeling, het sportieve, veilige onderstel en de optioneel verkrijgbare 7G-Tronic-automaat. De vloer in de woonruimte van de cabine tot achterin het voertuig heeft geen trapjes. Standaard ingebouwd is de comfortabele Smart-Tower-koelkast van 142 liter.

Characteristics

 • Massa in rijklare toestand: 2.935 kg
 • Extra lading – optie: 565 / 1.265 kg
 • Tech. toelaatbare maximummassa – optioneel: 3.500 / 4.200 kg
 • Slaapplaatsen + optioneel: 4 / 5
 • Standaardchassis: Mercedes Sprinter 313 CDI

Highlights

 • Reusachtige garage met een laadhoogte tot 121 cm
 • Seitz-S7 raamframes
 • Licht, smal en wend- baar dankzij 2,22 m buitenbreedte
 • Alle tanks en installaties zijn geïsoleerd en verwarmd
 • Traploze vloer in woonruimte
 • GFK lichtgewichtvloer met styrofoam-isolatie

Hymer ML I 4x4

 

Hymermobil ML-I – is nu beschikbaar met vierwielaandrijving.

De Hymermobil ML-I is de eerste volledig geïntegreerde voertuigen onder 3,5 ton, die beschikbaar is met vierwielaandrijving.

Moeilijk toegankelijk terrein, een slecht wegdek of winterweer, dankzij het nieuwe aandrijfconcept vormen extreme omstandigheden, ook op onverharde wegen, geen probleem meer voor deHymermobil ML-I.

Door de vooras te koppelen, verloopt de overdracht van het motorvermogen efficiënter en gelijkmatiger. Het verbetert de tractie en daardoor de trekkracht, wat voor het voertuig een meer constante rijprestatie oplevert.

Met de optionele vierwielaandrijving is het gelukt om de betrouwbaarheid van eenpremiumsegment camper te combineren met de vrijheid die een vierwiel aangedreven voertuig biedt.

Let op: de vierwielaandrijving wordt bij de ML-I 620 en 630 niet aangeboden.

Wooncomfort

Woongenot in perfecte harmonie.

De indeling van de Hymermobil ML-I 620 biedt op 7,80 m niet alleen een ruime badkamer, een hoge kledingkast en een hoekkeuken met grote koelkast, maar ook een gezellige zitgroep met ertegenover een zitbank.

Veel zitplaats

De standaard halve zitbank in de ML-I 580 biedt dankzij een tafel met draaibaar verlengstuk plaats aan max. 5 personen. Op deze afbeelding ziet u de fraaie, comfortabele zitgroep in het meubeldecor Trentino Birnbaum en de stofcombinatie Santorin.

Gemakkelijke alleskunner

De draaibare, in hoogte en helling instelbare loungestoelen in de cabine zijn volledig bekleed in dezelfde stof als het woongedeelte – hier in het textieldesign Santorin. Het hoge zitcomfort van de bestuurdersstoel Aguti Ergoflex nodigt u uit tot een gemoedelijk avondje tv-kijken of tot ontspannen rijden.

Slaapcomfort

Rechtlijnig voorkomen in combinatie met moderne charme.

Aangename ligweide

De comfortabele eenpersoonsbedden in de ML-I 580 zijn ook verkrijgbaar in een lagere uitvoering met eenvoudige toegang tot het slaapgedeelte. Optioneel kunt u met een extra kussen de eenpersoonsbedden tot een ligweide omvormen en van een ladder voorzien.

Comfortabel hefbed

De ML-I beschikt over een 150 cm breed, uitermate comfortabel en aangenaam hefbed boven de cabine, dat diep neergelaten kan worden en vast bevestigd is. Dat vereenvoudigt de toegang ertoe aanzienlijk.

De Hymermobil ML-I 580, hier in het standaard meubeldecor Trentino Birnbaum, is op verzoek ook met lagere bedden verkrijgbaar.

Keukencomfort

Woongenot in perfecte harmonie.

Op het standaard 3-pitskooktoestel kunt u moeiteloos kleine menu’s toveren.

Groot werkvlak

Een overvloed aan werk- en opbergruimte: in de grote, vrij in te delen laden kunt u keukenbenodigdheden veilig opbergen. Een extra, neerlaatbaar deel van het werkvlak vergroot de werkoppervlakte naast het fornuis.

Badkamercomfort

Rechtlijnig voorkomen in combinatie met moderne charme.

Droge voeten

De afzonderlijke douchewand biedt tal van voordelen: als deze open is, heeft u in de comfortabele badkamer veel bewegingsvrijheid; als deze gesloten is, blijft de ruimte buiten de douchecabine droog. Dankzij het banktoilet is de badkamer gemakkelijk schoon te maken.

Droge voeten

De afzonderlijke douchewand biedt tal van voordelen: als deze open is, heeft u in de comfortabele badkamer veel bewegingsvrijheid; als deze gesloten is, blijft de ruimte buiten de douchecabine droog. Dankzij het banktoilet is de badkamer gemakkelijk schoon te maken.

Een grote badkamerkast en talloze rekjes bieden veel opbergmogelijkheden in de badkamer. Elastische spanbanden houden de voorwerpen steeds op de juiste plaats.

 

Indelingen en technische gegevens

 • Hymermobil ML-I 540

  Hymermobil ML-I 540

  Basis price 89.590,-
  Opbouwmaten 639×222
  Slaapplaatsen 4
 • Hymermobil ML-I 580

  Hymermobil ML-I 580

  Basis price 95.790,-
  Opbouwmaten 699×222
  Slaapplaatsen 4
 • Hymermobil ML-I 620

  Hymermobil ML-I 620

  Basis price 101.990,-
  Opbouwmaten 780×222
  Slaapplaatsen 4 + 1 (O)
 • Hymermobil ML-I 630

  Hymermobil ML-I 630

  Basis price 101.990,-
  Opbouwmaten 780×222
  Slaapplaatsen 4 + 1 (O)

Hymerpolis.nl